Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Omlouváme se, ale tento produkt není skladem.

Akupresura v praxi, Christina Mildt

kniha

Tato jednoduchá, pro praktickou potřebu a výuku dobře strukturovaná publikace je skvěle obrazově dokumentována. Mezi četnými indikacemi léčby (zejména u funkčních poruch) lze vyjmenovat například: některé dýchací potíže (lze zkoušet při alergii, astmatu, nachlazení, bolesti v krku…), dále některé kardiovaskulární potíže (u některých typů prekolapsových stavů, u stavů se špatným prokrvením končetin, u závratí…), vybrané gastrointestinální potíže (u některých potíží se žaludkem, u pálení žáhy, u zácpy…), dále bolesti hlavy, poruchy spánku a mnohé další. Více...

Cena s DPH690,00 Kč
Značka
Knihy
Kód
KN9788027101054

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Akupresura v praxi, Christina Mildt

 Alternativní produkty

Techniky masáže akupresurních bodů
kniha

268,00 Kč Koupit
  • Kód: KN9788073363277

Podrobný popis Akupresura v praxi, Christina Mildt

Tato jednoduchá, pro praktickou potřebu a výuku dobře strukturovaná publikace je skvěle obrazově dokumentována. Mezi četnými indikacemi léčby (zejména u funkčních poruch) lze vyjmenovat například: některé dýchací potíže (lze zkoušet při alergii, astmatu, nachlazení, bolesti v krku…), dále některé kardiovaskulární potíže (u některých typů prekolapsových stavů, u stavů se špatným prokrvením končetin, u závratí…), vybrané gastrointestinální potíže (u některých potíží se žaludkem, u pálení žáhy, u zácpy…), dále bolesti hlavy, poruchy spánku a mnohé další.

Publikaci doporučují naši přední odborníci – MUDr. Doris Danielová a prof. MUDr. Richard Rokyta, DrSc., který také napsal předmluvu k českému vydání. Knihu lze doporučit lékařům všech odborností (zejména praktikům a internistům), dále fyziatrům, i studentům těchto oborů.

Nakladatel: Grada

Jazyk: česky

Pořadí vydání: 2.

Rok a měsíc vydání: 2017/10

Počet stran: 300

Typ, vazba: Kniha, paperback

Formát, hmotnost: 161 × 240 mm, 558 g

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval