Čokoláda bílá 40% s marakujou , 45 g - EDICIÓN NUEVA

Ručně vyrobená bílá čokoláda s marakujou. Lahodná bílá čokoláda doplněná svěží kyselkavou marakujou (mučenkou). Tuto kombinaci musíte ochutnat! Marakuja je tropické ovoce, které dovážíme jako 100% koncentrát z Ekvádoru. Skvěle se doplňuje právě s chutí bílé čokolády, která obsahuje 40% kakaového másla. Kakaové máslo, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády. Čokoláda je slazena panelou - ztuhlou třtinovou šťávou v bio kvalitě, která není rafinovaná a přirozeně obsahuje melasu.
Čokoláda bílá 40% s marakujou , 45 g - EDICIÓN NUEVA
Novinka
Čokoláda bílá 40% s marakujou , 45 g - EDICIÓN NUEVA
Čokoláda bílá 40% s marakujou , 45 g - EDICIÓN NUEVA_nahled (1)
Čokoláda bílá 40% s marakujou , 45 g - EDICIÓN NUEVA_nahled1 (2)
115 Kč 103 Kč bez DPH
Skladem 2 ks
Osobně v prodejnězítra
Přepravní společnostípozítří
KódFB85046PNčokoládaVýrobceČokoládovna Troubelice
Ručně vyrobená bílá čokoláda s marakujou.
Lahodná bílá čokoláda doplněná svěží kyselkavou marakujou (mučenkou). Tuto kombinaci musíte ochutnat!

Marakuja je tropické ovoce, které dovážíme jako 100% koncentrát z Ekvádoru. Skvěle se doplňuje právě s chutí bílé čokolády, která obsahuje 40% kakaového másla. Kakaové máslo, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády. Čokoláda je slazena panelou - ztuhlou třtinovou šťávou v bio kvalitě, která není rafinovaná a přirozeně obsahuje melasu.

Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby naší bean to bar čokolády.

Složení: Kakaové máslo, třtinová šťáva panela, sušené mléko, marakuja minimálně 3%. Obsah kakaové másla minimálně 40%. Obsahuje alergen: mléko.

Bez lepku.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
Ruční výroba z ekvádorských kakaových bobů.
Hmotnost: 45 g

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 2620 kJ (633 kcal)
tuky 50,3 g
z toho: nasycené mastné kyseliny 30,57 g
sacharidy 33,2 g
z toho: cukry 30,31 g
vláknina 1,8 g
bílkoviny 10,88 g
sůl 0,328 g
Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.


White Chocolate 40% Passion Fruit

Ingredients: Cocoa butter, cane juice panela, milk powder, passion fruit at least 3%. Cocoa butter at least 40%. Contain allergen – milk. No lecithin added. Gluten-free.


O ČOKOLÁDÁCH
Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě.

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost.

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje.

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.
VýrobceČokoládovna Troubelice
Popis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše