Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Diagnostika v čínské medicíně, Giovanni Maciocia CAc., druhé vydání

kniha

Jedná se o unikátní dílo světoznámého autora odborných knih a učitele čínské medicíny Giovanniho Maciocii. Kniha přináší souhrnné informace z široké oblasti čínské diagnostiky, která činí čínskou medicínu nejkomplexnější dostupnou metodou. Více...

Akce

Běžná cena2 499,00 Kč
Ušetřili jste375 Kč
Cena s DPH2 124,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 2 124,00 Kč

Dostupnost: skladem > 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN9788075543646

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Diagnostika v čínské medicíně, Giovanni Maciocia CAc., druhé vydání

 Související produkty

Podrobný popis Diagnostika v čínské medicíně, Giovanni Maciocia CAc., druhé vydání

Jedná se o unikátní dílo světoznámého autora odborných knih a učitele čínské medicíny Giovanniho Maciocii. Kniha přináší souhrnné informace z široké oblasti čínské diagnostiky, která činí čínskou medicínu nejkomplexnější dostupnou metodou.

Kniha světoznámého autora a lékaře tradiční čínské medicíny by neměla chybět v knihovně žádného praktika čínské medicíny, žádného lékaře, který se setkává se složitými komplexními projevy chorob, a jistě by mohla být i vítanou pomůckou pro orientaci v běžných potížích pro laickou veřejnost. Obsáhlý průvodce diagnostikou v čínské medicíně Diagnostika v čínské medicíně je obsáhlým, snadno přístupným a bohatě ilustrovaným průvodcem diagnostikou v čínské medicíně. Publikace je rozdělena do šesti dílů zabývajících se čtyřmi tradičními aspekty čínského diagnostického procesu: diagnostika pozorováním, diagnostika dotazováním, diagnostika pohmatem s důrazem na diagnostiku podle pulzu, diagnostika poslechem a čichem, nejobsáhlejší pátý díl tvoří seznam jednotlivých symptomů a příznaků s navrženou akupunkturní léčbou, který v šestém dílu doplňuje přehled syndromů zahrnujících více příznaků, opět s navrženou akupunkturní léčbou a rovněž léčbou pomocí konkrétních bylinných směsí.

NAKLADATEL: Anag

JAZYK: čeština

POČET STRAN: 1128

VAZBA: pevná vazba

DATUM VYDÁNÍ: 1.07.2022

ISBN: 978-80-7554-364-6

EAN: 9788075543646

Toto druhé české vydání nahrazuje původní první české vydání, které vyšlo pod ISBN 978-80-7263-918-2

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky