Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Omlouváme se, ale tento produkt není skladem.

Dětský pohybový systém, Prof. MUDr. Ivan Dylevský DrSc.

kniha

Dětský pohybový systém je ve svém segmentu odborné literatury text prioritní. Anatomie dětského těla nebyla dosud z různých důvodů uceleně zpracována - a zvláště anatomie (morfologie) pohybového systému absentuje i ve světovém písemnictví. Tato publikace programově pokrývá především obecnou anatomii, která je vždy úvodem ke studiu speciálních kapitol a která v posledních letech prodělávala nejbouřlivější vývoj. Navázat by měla speciální anatomie pohybového systému a anatomie dalších orgánových soustav. Více...

Cena s DPH290,00 Kč
Značka
Knihy
Kód
KN9788087419182

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Dětský pohybový systém, Prof. MUDr. Ivan Dylevský DrSc.

 Alternativní produkty

Dětské zdraví - Bob Flaws
kniha

  • Akce
319,00 Kč 299,00 Kč Koupit
  • Kód: KN9788090477537

Funkční diagnostika pohybového aparátu, Miroslav Tichý
kniha

  • Novinka
169,00 Kč Koupit
  • Kód: KN9788075533074

Podrobný popis Dětský pohybový systém, Prof. MUDr. Ivan Dylevský DrSc.

Dětský pohybový systém je ve svém segmentu odborné literatury text prioritní. Anatomie dětského těla nebyla dosud z různých důvodů uceleně zpracována - a zvláště anatomie (morfologie) pohybového systému absentuje i ve světovém písemnictví. Tato publikace programově pokrývá především obecnou anatomii, která je vždy úvodem ke studiu speciálních kapitol a která v posledních letech prodělávala nejbouřlivější vývoj. Navázat by měla speciální anatomie pohybového systému a anatomie dalších orgánových soustav.

Kniha je určena všem, kteří se zabývají pohybem dětí, léčením onemocnění a úrazů pohybového systému, nápravou vrozených vad atd. Informace zde naleznou jak pediatři, tak i fyzioterapeuti a tělovýchovní pedagogové. Na řadě vysokých škol je v různých předmětech základní výuky zahrnut i vývoj pohybu, jeho specifika v různých věkových kategoriích a zátěžové možnosti v dětském věku. Všem zdravotnickým, technickým i pedagogickým profesím mohou být informace obsažené v textu této publikace přínosem.

Vydáno: 2012, Poznání

Počet stran: 152

Vazba knihy: pevná / vázaná

ISBN: 978-80-87419-18-2

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky