Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Nej-Kung pro ženy: Umění lotosu a měsíce

kniha

Spisy starobylého učení nu-tan, samostatné větve vnitřní alchymie pro ženy, se v průběhu staletí ztratily a učení přežívá jen díky praxi v rodových liniích. Tato kniha se podrobně zabývá energetickou anatomií žen, zkoumá, jak se liší od anatomie jejich mužských protějšků, a vysvětluje specifické postupy, které podporují jedinečné silné stránky a náročné úkoly ženského energetického systému. V této knize se objevují i učení uchovávaná dříve v tajnosti včetně čchi-kungových cvičení, která aktivují energii dělohy, a vysvětlení, jak využít menstruaci a synchronizaci s cykly měsíce jako nástroje pro rozvoj nej-kungu. Více...

Novinka

Cena s DPH468,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 468,00 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN9788076511491

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Nej-Kung pro ženy: Umění lotosu a měsíce

 Související produkty

Podrobný popis Nej-Kung pro ženy: Umění lotosu a měsíce

Spisy starobylého učení nu-tan, samostatné větve vnitřní alchymie pro ženy, se v průběhu staletí ztratily a učení přežívá jen díky praxi v rodových liniích. Tato kniha se podrobně zabývá energetickou anatomií žen, zkoumá, jak se liší od anatomie jejich mužských protějšků, a vysvětluje specifické postupy, které podporují jedinečné silné stránky a náročné úkoly ženského energetického systému. V této knize se objevují i učení uchovávaná dříve v tajnosti včetně čchi-kungových cvičení, která aktivují energii dělohy, a vysvětlení, jak využít menstruaci a synchronizaci s cykly měsíce jako nástroje pro rozvoj nej-kungu.

Roni Edlund je vedoucí učitelkou Lotus Nei Gong School of Daoist Arts a vedoucí instruktorkou Lotus Moon Spiritual Arts School. Učí nej-kung v Evropě a USA. Roni byla první ženou, která začala v Lotus Nei Gong School studovat vnitřní umění tradičním ženským způsobem, a nyní se snaží naučit tento specifický ženský proces více žen.

Damo Mitchell studuje bojová, lékařská a duchovní umění Asie od svých čtyř let. Je technickým ředitelem Lotus Nei Gong School of Daoist Arts a vyučuje nej-kung v Evropě a USA. Je autorem několika knih vydaných ve Fontáně, včetně knihy Taoistický nej-kung: Filozofické umění přeměny.

EAN: 9788076511491

ISBN: 978-80-7651-149-1

Nakladatel: Fontána

Vazba: brožovaná

Počet stran: 360

Rok vydání: 2023

Rozměry: 209x147x30mm

Váha: 448g

Jazyk: Česky

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval