Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Akupunktura ve 21. století, druhé vydání, prof. MUDr. Ing. Petr Fiala

kniha

Kniha je první českou moderní publikací svého druhu od listopadu 1989. Má seznámit zájemce o akupunkturu s její historií, tradicí a základy, jakož i s jejím pojetím z hlediska moderní medicíny a praktickými postupy. Součástí publikace je systematika drah a bodů, aurikuloterapie neboli akupunktura ušního boltce, formy a techniky akupunktury či klinická akupunktura – její obecné i speciální indikace v jednotlivých oborech medicíny. Více...

Akce

Běžná cena990,00 Kč
Ušetřili jste91 Kč
Cena s DPH899,00 Kč
Značka
Knihy
Kód
KN9788020437990
Originální název
druhé, přepracobané a doplněné vydání

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Akupunktura ve 21. století, druhé vydání, prof. MUDr. Ing. Petr Fiala

 Alternativní produkty

Podrobný popis Akupunktura ve 21. století, druhé vydání, prof. MUDr. Ing. Petr Fiala

Kniha je první českou moderní publikací svého druhu od listopadu 1989. Má seznámit zájemce o akupunkturu s její historií, tradicí a základy, jakož i s jejím pojetím z hlediska moderní medicíny a praktickými postupy. Součástí publikace je systematika drah a bodů, aurikuloterapie neboli akupunktura ušního boltce, formy a techniky akupunktury či klinická akupunktura – její obecné i speciální indikace v jednotlivých oborech medicíny.

Publikace odpovídá curriculu výuky akupunktury na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze pro mediky a na katedře akupunktury a tradiční medicíny Institutu postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví v Praze pro postgraduální studium tohoto oboru pro lékaře. Je určena akupunkturistům, rehabilitačním lékařům, neurologům, algeziologům, dále fyzioterapeutům, dalším rehabilitačním pracovníkům, medikům, ale i širší veřejnosti, která chce být informována.

Počet stran: 687

Vazba: brožovaná

Vydání: druhé, přepracované a doplněné vydání

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky