Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Čínská medicína pro každý den, Christine Li

kniha

Smyslem této knihy je pomoci vám zlepšit zdraví a cítit se lépe. Budete-li chtít, můžete se v úvodní části inspirovat pohledem čínské medicíny, který pro nás není zdaleka tak cizorodý, jak bychom si mohli myslet. V praktické části, která na úvodní kapitolu navazuje, najdete řadu receptů a tipů na domácí léčbu, které autorka nashromáždila během svého pobytu v Číně. Více...

Cena s DPH249,00 Kč
Značka
Knihy
Kód
KN9788075410290

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Čínská medicína pro každý den, Christine Li

 Alternativní produkty

Podrobný popis Čínská medicína pro každý den, Christine Li

Smyslem této knihy je pomoci vám zlepšit zdraví a cítit se lépe. Budete-li chtít, můžete se v úvodní části inspirovat pohledem čínské medicíny, který pro nás není zdaleka tak cizorodý, jak bychom si mohli myslet. V praktické části, která na úvodní kapitolu navazuje, najdete řadu receptů a tipů na domácí léčbu, které autorka nashromáždila během svého pobytu v Číně.

S trpělivostí a humorem to funguje lépe než s komplikovanými a neradostnými dietami, pevnou disciplínou a zdravotními cvičeními, která představují spíše muka. Vnímejte postupný proces ozdravění jako hru a ukažte, že se umíte smát i nezdarům. Čínská medicína nás učí zůstávat „ve svém středu“, to znamená u sebe samých. Zkuste přijít na to, co vám dělá dobře. Více si důvěřujte a učte se dívat se na vlastní chyby s trpělivostí, ba dokonce s vděčností. Z nich se toho totiž naučíte nejvíce.

Kód: 2634292245-8359758

ISBN: 978-80-7541-029-0

Rok vydání: 2017

Jazyk: Čeština

Vazba: Paperback

Počet stran: 128

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval