Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Kouzelné umění čínské masáže

kniha

Pprobráno je postupně celé tělo se všemi neduhy, které v životě přicházejí. Více...

Cena s DPH188,00 Kč
Nedostupné
Značka
Knihy
Kód
KN9788085213867

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Kouzelné umění čínské masáže

Podrobný popis Kouzelné umění čínské masáže

Tato kniha je praktickým návodem k osvojení základních technik čínské masáže. S jistou dávkou citu lze již po několika měsících ovládnout základy této léčebné metody, kterou lze efektivně použít při mnoha onemocněních.

Kniha je rozdělena na tři části, v první jsou vyloženy principy čínské masáže, základní techniky a nejběžnější užívané body celého těla. Druhá, nejdelší část se zabývá léčbou nejčastějších zdravotních problémů pomocí masáže. Po krátkem úvodu jsou ke každému typu nemoci uvedeny ilustrované postupy masážních technik. Nemoc je chápána jako stav nerovnováhy organismu, který je třeba v souladu s duchem tradiční čínské medicíny regulovat. Probráno je postupně celé tělo se všemi neduhy, které v životě přicházejí, počínaje bolestí hlavy, tikem v obličeji, přes tenisový loket, vykloubení a vymknutí, bolesti nervů mezižeberních, sedacího aj., bolesti žaludku, nadýmání, průjmy, zácpy, bolesti bederní páteře, zranění kolen, výtoky, částečné ochrnutí, obvyklá zranění sportovců až po masáž před cvičením a po něm.

Závěrečná část je věnována automasáži. Je doplněna sestavou čínského bojového umění wu shu "Osm technik Jin gang", určenou jak zájemcům o čínské kung-fu, tak i lidem hledajícím vhodné tělesné cvičení.

Počet stran:278

Vazba:Vázaný

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky