Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Čínské metody oddálení stáří a upevnění zdraví, Dr. Guo Li

kniha

Dr. Guo Li, která má bohaté zkušenosti z více než třicetileté praxe čínské medicíny, nás v této knize seznamuje s hlavními zásadami a postupy starých čínských praktik v každodenním životě. Vedle návodů a praktických cvičení jsou vítaným Více...

Cena s DPH158,00 Kč
Nedostupné
Značka
Knihy
Kód
KN9788074360503

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Čínské metody oddálení stáří a upevnění zdraví, Guo Li

Podrobný popis Čínské metody oddálení stáří a upevnění zdraví, Dr. Guo Li

doplňkem desítky receptů na přípravu zdravých pokrmů z čínské kuchyně. Všem zájemcům o zdravý životní styl se tímto dostává do rukou užitečná příručka, která pomáhá aktivním způsobem přispět ke zlepšení a udržení vlastního zdraví.

Metody pěstování života (jang-šeng-fa) tvoří odedávna součást čínského lékařství. V dávných časech se dokonce považovaly za ještě důležitější nežli samotné léčení, protože jejich provádění a dodržování bylo chápáno jako nejlepší způsob prevence vůči nemocem. Jsou praktickým ztělesněním hlavní zásady čínské medicíny – léčit nemoc ještě předtím, než vůbec vznikla.

Do pěstování života patří kromě celé řady fyzických, dechových a mentálních cvičení především celkové sladění našeho životního způsobu s koloběhem přírodních ročních cyklů, výběr správné stravy a duševní zklidnění a očista. Čili moderním jazykem řečeno, zdravý životní styl.

Překlad z čínštiny, celkovou redakci textu a poznámkový aparát připravil Vladimír Ando. Podklady pro kapitoly V, V. 1 a V. 2 zpracovaly Veronika Zikmundová, Viktorija Bessenyey a Katarína Feriančíková.

Vyšlo 21. 11. 2014

1. vyd. 2014, ISBN 978-80-7436-050-3, Brož., 138 str.

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval