Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Houby jako elixír života, Anna Lepšová

kniha

Kniha Houby jako elixír života. Autorka knihy Anna Lepšová. Více...

Cena s DPH99,00 Kč
Značka
Knihy
Kód
KN0091733

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Houby jako elixír života, Anna Lepšová (kniha)

 Alternativní produkty

Podrobný popis Houby jako elixír života, Anna Lepšová

Autorka se zmiňuje o pěstování houby tajemného názvu shii-take (houževnatce jedlého), se kterou mají už dva tisíce let ty nejlepší zkušenosti Japonci. Pěstování vlastních hub podle autorčiných návodů nebude pro ty, kdo se do toho pustí, pouze zdrojem chutného a výživově hodnotného jídla a léčivých prostředků, ale dovede je i k porozumění tajemného života hub a přírody. Důležité je, že uvedené léčivé prostředky mají stále větší význam v lidské snaze vítězit nad takovými chorobami, jako jsou rakovina, cukrovka, vysoká hladina cholesterolu v krvi, vysoký krevní tlak, HIV, či projevy vyššího věku, jako je skleróza.

Zkrátka potlačit důsledky nevhodného stravování, stresu a nízké fyzické aktivity, tedy všeho našeho někdy až nesmyslného shonu.V knize najdete velmi obsáhlý popis účinků i použití hlívy ústřičné a dále houževnatce jedlého, trsnatce lupenitého a lesklokorky lesklé.

První vydání knihy Zázračná houba? Hlíva ústřičná mělo mimořádný ohlas, a tak autorka Anna Lepšová, známá mykoložka, připravila další knihu o houbách.

Obsah prvního svazku týkající se hlívy aktualizuje a rozšiřuje: navíc mj. nabízí návody na pěstování dalších dřevokazných hub. Zmiňuje se též o pěstování houby tajemného názvu shii-take (houževnatce jedlého), se kterou mají už dva tisíce let ty nejlepší zkušenosti Japonci. Pěstování vlastních hub podle autorčiných návodů nebude pro ty, kdo se do toho pustí, pouze zdrojem chutného a výživově hodnotného jídla a léčivých prostředků, ale dovede je i k porozumění tajemného života hub a přírody. Důležité je, že uvedené léčivé prostředky mají stále větší význam v lidské snaze vítězit nad takovými chorobami, jako jsou rakovina, cukrovka, vysoká hladina cholesterolu v krvi, vysoký krevní tlak, HIV, či projevy vyššího věku, jako je skleróza. Zkrátka potlačit důsledky nevhodného stravování, stresu a nízké fyzické aktivity, tedy všeho našeho někdy až nesmyslného shonu.

V knize najdete velmi obsáhlý popis účinků i použití hlívy ústřičné a dále houževnatce jedlého, trsnatce lupenitého a lesklokorky lesklé.

Počet stran: 84

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky