Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


10 zázračných přírodních léků, které vám můžou zachránit život

kniha

Příroda nabízí řadu rostlin a hub, které mohou pomoci s léčbou nemocí a prevencí zdravotních problémů. Tato kniha vás seznámí s deseti zázračnými přírodními léky, z nichž některé jsou považovány za léčebné prostředky budoucnosti: aloe vera, česnek, echinacea, hlíva ústřičná, konopí, kurkuma, len, rakytník, stévie, zázvor. Více...

Cena s DPH235,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 235,00 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN9788086231648

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

10 zázračných přírodních léků, které vám můžou zachránit život

 Související produkty

Podrobný popis 10 zázračných přírodních léků, které vám můžou zachránit život

Příroda nabízí řadu rostlin a hub, které mohou pomoci s léčbou nemocí a prevencí zdravotních problémů. Tato kniha vás seznámí s deseti zázračnými přírodními léky, z nichž některé jsou považovány za léčebné prostředky budoucnosti: aloe vera, česnek, echinacea, hlíva ústřičná, konopí, kurkuma, len, rakytník, stévie, zázvor.

Najdete tu cenné informace o jejich pěstování či sběru ve volné přírodě, obsahu účinných látek a konkrétním využití v léčbě a prevenci nemocí. Dozvíte se, jak si připravit čaje, tinktury, elixíry a další léčebné prostředky, navíc získáte užitečné kuchařské tipy a recepty na zdravé speciality, rady při nákupu a výběru potravinových doplňků a mnoho dalších informací. Důvěřujte těmto deseti zázračným přírodním lékům. Mohou vám zachránit život!

Autor knihy: Jarmila Manfžuková

Počet stran: 199

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky