Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Asthma bronchiale a chronická obstrukční plicní nemoc

kniha

Cílem předkládané monografie je pozvednout povědomí o skutečných možnostech dechové rehabilitace jako součásti komplexní nefarmakologické léčby CHOPN a astmatu, které je v České republice zatím malé, a to v neposlední řadě i pro nedostatek kvalitních českých publikací na toto téma. Více...

Cena s DPH360,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 360,00 Kč

Dostupnost: skladem

Značka
Knihy
Kód
KN9788020449429

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Asthma bronchiale a chronická obstrukční plicní nemoc

 Související produkty

Atopický ekzém - Alergie - Astma
kniha

195,00 Kč
Nedostupné
  • Kód: KN9788090397118

Podrobný popis Asthma bronchiale a chronická obstrukční plicní nemoc

Cílem předkládané monografie je pozvednout povědomí o skutečných možnostech dechové rehabilitace jako součásti komplexní nefarmakologické léčby CHOPN a astmatu, které je v České republice zatím malé, a to v neposlední řadě i pro nedostatek kvalitních českých publikací na toto téma.

V úvodu naleznete přehledné údaje z anatomie a fyziologie, zdůrazněna je odlišnost dechového systému u malých dětí oproti dospělým. Další kapitoly jsou věnovány kineziologii, chemické regulaci dýchání, funkčnímu vyšetření dechových funkcí a poruchám ventilace. Podrobně jsou zpracovány klinické jednotky asthma bronchiale a chronická obstrukční plicní nemoc. Vedle precizního popisu farmakoterapie jsou uvedeny zcela nové nefarmakologické způsoby léčby AB a CHOPN se zaměřením na možnosti komplexní rehabilitační léčby.

V závěru knihy naleznete praktická doporučení pro klinickou praxi včetně faksimile poukazu na vyšetření/ošetření FT, zásad preskripce pohybové aktivity i nutričních doporučení.

Jistě oceníte i názorné grafy a množství fotografické dokumentace, které jsou pro provádění rehabilitace nepostradatelné.

Předpokládáme, že se vzhledem ke své ojedinělosti stane tato monografie široce využívanou příručkou nejen pro fyzioterapeuty a rehabilitační lékaře, ale i pro lékaře pneumology, praktické lékaře a lékaře dalších oborů, kteří s takto nemocnými přicházejí do styku.

Autoři: Vítězslav Kolek, Kateřina Neumannová

Nakladatel: Mladá fronta 2012

Počet stran: 142

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval