Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Doba jedová 9 - Cukr, Gary Taubes

kniha

Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem – v snídaňových cereáliích, osvěžujících nápojích, ve zmrzlině i chlebu, a dokonce i v cigaretách. Více...

Cena s DPH299,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 299,00 Kč

Dostupnost: skladem

Značka
Knihy
Kód
KN9788075533425

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Doba jedová 9 - Cukr, Gary Taubes

 Související produkty

Podrobný popis Doba jedová 9 - Cukr, Gary Taubes

Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem – v snídaňových cereáliích, osvěžujících nápojích, ve zmrzlině i chlebu, a dokonce i v cigaretách.

Cílem této knihy je vysvětlit, proč je nutné cukry považovat za důvodně podezřelé a jak jsme se dostali do současné situace, kdy:

  • třetina všech dospělých trpí obezitou
  • dvě třetiny dospělých nadváhou
  • téměř každý sedmý je diabetik
  • a každý čtvrtý až pátý umírá na rakovinu.

Přitom až donedávna převládal názor, že „osladit si život“, kdykoli se cítíme unavení, vystresovaní či bez energie, je zcela normální, a hlavně naprosto neškodné. Autorem této přelomové práce, založené na dlouholetém podrobném investigativním výzkumu, jenž splňuje i přísná kritéria pro průkazní materiál u soudu, je novinář Gary Taubes, původní profesí fyzik, který se později zaměřil na problematiku z oblasti medicíny a vědy o výživě.

Počet stran: 410

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval