Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Kuchařka při onemocnění dnou, Růžena Milatová

kniha

Tato kuchařka je určená pacientům, kterým byla diagnostikována dna a vysoká hladina kyseliny močové. Dna neboli podagra či lidově pakostnice je onemocnění projevující se metabolickou poruchou purinů. Projevuje se zvýšenou hladinou kyseliny močové v krvi a ukládáním krystalek její soli do kloubů, ledvin a šlach, nebo jejich okolí. Více...

Cena s DPH158,00 Kč
Nedostupné
Značka
Knihy
Kód
KN9788074293993

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Kuchařka  při onemocnění dnou, Růžena Milatová

Podrobný popis Kuchařka při onemocnění dnou, Růžena Milatová

Tato kuchařka je určená pacientům, kterým byla diagnostikována dna a vysoká hladina kyseliny močové. Dna neboli podagra či lidově pakostnice je onemocnění projevující se metabolickou poruchou purinů. Projevuje se zvýšenou hladinou kyseliny močové v krvi a ukládáním krystalek její soli do kloubů, ledvin a šlach, nebo jejich okolí.

Uložené krystalky vyvolávají bolestivé zarudnutí a až akutní záchvat. Nejzávažnějším projevem této choroby je ukládání kyseliny močové do ledvin, kde může tvořit písek, kameny, vyvolat záněty a v nejtěžších případech přivodit selhání ledvin. Kuchařka je návodem na stravování v akutním stadiu nemoci, ale i pomocníkem ve výběru potravin ve stadiu chronického onemocnění k předcházení problémů spojených s akutními stavy.

Brožovaná bez přebalu lesklá

Počet stran: 76

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval