Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Květové esence: Snadno a rychle, Linda Perry

kniha

Květové esence jsou výtažky nebo odvary vyrobené z kvetoucích částí rostlin, které mají nezpochybnitelný blahodárný vliv na naši duševní stránku. První sadu 38 esencí namíchal britský lékař Edward Bach ve třicátých letech 20. století, od té doby však vzniklo velké množství nových, blahodárných léčiv. Více...

Cena s DPH199,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 199,00 Kč

Dostupnost: skladem

Značka
Knihy
Kód
KN9788073907952

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Květové esence: Snadno a rychle, Linda Perry

 Související produkty

Podrobný popis Květové esence: Snadno a rychle, Linda Perry

Květové esence jsou výtažky nebo odvary vyrobené z kvetoucích částí rostlin, které mají nezpochybnitelný blahodárný vliv na naši duševní stránku. První sadu 38 esencí namíchal britský lékař Edward Bach ve třicátých letech 20. století, od té doby však vzniklo velké množství nových, blahodárných léčiv.

Kniha je jednoduchým průvodcem pro začátečníky, kteří mohou proniknout do tajů květin. Co všechno v ní najdete? - seznam více než 100 esencí - návod, jak vybrat tu správnou z nich - postup na jejich přípravu - případové studie: pravdivé příběhy o tom, jak esence pomohly - blahodárné účinky při jednotlivých onemocněních Nezbytná kniha pro všechny, kteří se zajímají o alternativní medicínu a vibrační léčebné účinky.

Počet stran: 140

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky