Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Kytky k jídlu v receptech i herbáři, Jana Vlková

kniha

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři. Více...

Cena s DPH449,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 449,00 Kč

Dostupnost: skladem

Značka
Knihy
Kód
KN9788090705500

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Kytky k jídlu v receptech i herbáři, Jana Vlková

Podrobný popis Kytky k jídlu v receptech i herbáři, Jana Vlková

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

Křest druhé knihy – Notesu Květinové kuchařky tak mohl proběhnout v prostoru restaurantu Eska, jehož tým se u Jany Vlkové také učil a prostory čerstvě otevřené restaurace pro křest propůjčil. Očekávaná druhá kuchařka.

Kytky k jídlu v receptech i herbáři přináší čtyřicet nových jedlých rostlin a stovku receptů na šedesáti fotografiích. Její členění na čtyři roční období kytkožrouta – brzké jako, pozdní jaro, horké léto a babí léto navazuje na první knihu. Nově je přidáno i období zimy s několika recepty z konzervovaných a sušených květin. Jako hosté se v knize objeví se svými recepty Radek Kašpárek, držitel michelinské hvězdy, Pavel Tvaroh, mistr míchaných drinků, Hana Rawlings královna dortů a Denisa Bartošová kouzelnice v oboru jedlých dárků.

Počet stran: 217

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky