Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Léčivé a zrádné síly hub, Jiří Baier

kniha

Člověk odedávna sbíral houby jako pochutinu a doplněk stravy. Tato kniha je navíc zaměřena na houby jako prostředek k prevenci nebo léčení různých chorob a neduhů. V návaznosti na to jsou zde uvedeny i kuchařské recepty, zpracování a úprava hub s léčivými účinky. U každého druhu jsou zmíněny léčivé účinky a způsob použití. V přehledu chorob a léčivých vlastností hub si čtenář najde, které houby jsou vhodné k léčení různých nemocí - od alergie po rakovinu, různé záněty a potíže. Knihu odborně posoudil MUDr. Jaroslav Henzl. Více...

Cena s DPH499,00 Kč
Značka
Knihy
Kód
KN9788074420443

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Léčivé a zdravé síly hub, Jiří Baier

 Alternativní produkty

Podrobný popis Léčivé a zrádné síly hub, Jiří Baier

Člověk odedávna sbíral houby jako pochutinu a doplněk stravy. Tato kniha je navíc zaměřena na houby jako prostředek k prevenci nebo léčení různých chorob a neduhů. V návaznosti na to jsou zde uvedeny i kuchařské recepty, zpracování a úprava hub s léčivými účinky. U každého druhu jsou zmíněny léčivé účinky a způsob použití. V přehledu chorob a léčivých vlastností hub si čtenář najde, které houby jsou vhodné k léčení různých nemocí - od alergie po rakovinu, různé záněty a potíže. Knihu odborně posoudil MUDr. Jaroslav Henzl.

Atlas je rozdělen na tři části: volně rostoucí jedlé léčivé houby, pěstované jedlé léčivé houby a nejedlé léčivé houby. V úvodu je pojednání o nebezpečných jedovatých houbách a kniha končí přehledným abecedním seznamem cca 200 kuchařských receptů.

Počet stran: 286

Formát: 174 × 246 × 22 mm, vázaná – pevná

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky