Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Nejste bezmocní - Co můžete dělat proti rakovině, Kelly A. Turnerová

knihy

Autorka prozkoumala velké množství případů radikální remise a objevila celkem sedmdesát pět činitelů, které účastníci této studie považovali za důležité. Devět z nich však jmenoval skoro každý. Kniha je uspořádána do devíti kapitol, které popisují každý z těchto devíti faktorů více do hloubky. V každé kapitole jsou nejprve probrány hlavní body určitého faktoru a je zde zmíněn i výsledek nejnovějšího vědeckého výzkumu v této oblasti. Posléze je prozkoumán jako celek jeden příběh radikální remise, který nejlépe vysvětluje určitý faktor. Každá kapitola je uzavřena jednoduchým seznamem jednotlivých praktických kroků, prostřednictvím kterých, pokud budete chtít, můžete začlenit tyto klíčové faktory radikální remise do svého života. Devět činitelů, které hrají klíčovou úlohu při radikální remisi zhoubných nádorových onemocněních. Více...

Cena s DPH299,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 299,00 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN9788073878887

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Nejste bezmocní - Co můžete dělat proti rakovině, Kelly A. Turnerová

 Související produkty

Podrobný popis Nejste bezmocní - Co můžete dělat proti rakovině, Kelly A. Turnerová

Autorka prozkoumala velké množství případů radikální remise a objevila celkem sedmdesát pět činitelů, které účastníci této studie považovali za důležité. Devět z nich však jmenoval skoro každý. Kniha je uspořádána do devíti kapitol, které popisují každý z těchto devíti faktorů více do hloubky. V každé kapitole jsou nejprve probrány hlavní body určitého faktoru a je zde zmíněn i výsledek nejnovějšího vědeckého výzkumu v této oblasti. Posléze je prozkoumán jako celek jeden příběh radikální remise, který nejlépe vysvětluje určitý faktor. Každá kapitola je uzavřena jednoduchým seznamem jednotlivých praktických kroků, prostřednictvím kterých, pokud budete chtít, můžete začlenit tyto klíčové faktory radikální remise do svého života. Devět činitelů, které hrají klíčovou úlohu při radikální remisi zhoubných nádorových onemocněních.

Jsou „zázračná“ uzdravení z rakoviny skutečně zázračná? Převezměte odpovědnost za vlastní zdraví! Snad každý už slyšel o někom, kdo se nečekaně uzdravil z rakoviny, přestože mu lékaři nedávali žádnou šanci. Autorka Kelly A. Turnerová prozkoumala přes tisíc případů radikální remise a objevila celkem sedmdesát pět faktorů, které respondenti považovali za důležité. Devět z nich zmínil téměř každý účastník její studie: je to změna stravování, převzetí odpovědnosti za vlastní zdraví, naslouchání intuici, užívání bylin a doplňků stravy, uvolnění potlačených emocí, prožívání pozitivních emocí, přijetí podpory od druhých, prohloubení spirituality a pádné důvody, proč žít. Výsledkem je tato kniha, která nedává pacientům falešnou naději ani zaručený návod na uzdravení, ale nabízí reálné možnosti, jak něco smysluplného dělat v situaci, kdy si člověk připadá zcela bezmocný. (co můžete dělat proti rakovině)

Nakladatelství: TRITON

Médium / forma: Tištěná kniha

Rok vydání: 2015

Počet stran: 248

Rozměr: 200 x 141 x 17 mm

Vydání: 1. vydání

Spolupracovali: přeložila Eva Klimentová

Vazba: Vázaný

Datum vydání: 25. 9. 2015

ISBN: 978-80-7387-888-7

EAN: 9788073878887

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval