Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Pohybový systém, Iva Dostálová

kniha

Kniha je zaměřena na problematiku pohybového systému člověka Je určena nejen pro tělovýchovné pracovníky, ale i zájemce o kvalitní péči o podpůrně pohybový systém. Více...

Cena s DPH480,00 Kč
Značka
Knihy
Kód
KN9788087419618

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Pohybový systém, Iva Dostálová

 Alternativní produkty

Funkční diagnostika pohybového aparátu, Miroslav Tichý
kniha

  • Novinka
169,00 Kč Koupit
  • Kód: KN9788075533074

Podrobný popis Pohybový systém, Iva Dostálová

Kniha je zaměřena na problematiku pohybového systému člověka Je určena nejen pro tělovýchovné pracovníky, ale i zájemce o kvalitní péči o podpůrně pohybový systém.

Předkládá základní anatomické poznatky, popis hlavních svalů a svalových v české i latinské terminologii a umožňuje srovnání s jinou literaturou. Informace jsou doplněny názornými ilustracemi. Vyšetření svalového aparátu je zaměřeno na stanovení svalových dysbalancí ve smyslu svalového zkrácení, oslabení, chybných pohybových stereotypů a hypermobility. V návaznosti na vyšetřované svaly jsou uvedeny kompenzační cviky pro úpravu svalových dysbalancí. Jednotlivé cvičební pozice i vyšetřovací postupy zpřesňuje fotodokumentace. S ohledem na komplexní péči o pohybový systém je součástí publikace kapitola věnovaná masážím. Především pak je prezentována metodika jednotlivých postupů s patřičnou fotodokumentací. Podrobné popisy základních masérských hmatů jsou doplněny videoukázkami jejich provedení a přiloženém DVD.

Součástí publikace je i výzkumná část, která dokladuje teoretické aspekty přímo v praxi. Výsledky přinášejí poznatky o funkčním stavu vybraných svalových skupin části populace ve věkových kategoriích adolescence a adultus.

Nakladatel: Václav Lukeš

Kód: 2534266937-9097507

ISBN: 978-80-87419-61-8

Rok vydání: březen 2017

Jazyk: Čeština

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Počet stran: 320

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky