Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Kombinace WCH6.9 + WBO1.9

doplněk stravy

Balení obsahuje kobinaci dvou produktů WCH6.9 sinecura a WBO1.9 pokroutky. Kombinaci lze použít jako alternativu v případě nedostupnosti preparátu Giovanni Maciocii z řady dětských pokladů – Malý strážce – keli/rozpustné granulky 30 g. Více...

Cena s DPH609,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 543,75 Kč

Dostupnost: skladem > 5 ks

Kód
wch69wbo19
Abecední kód
WCH6.9, WBO1.9
Originální název
buzhong yiqi tang, liuwei dihuangwan

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Kombinace WCH6.9 a WBO1.9

Podrobný popis Kombinace WCH6.9 + WBO1.9

Balení obsahuje kobinaci dvou produktů WCH6.9 sinecura a WBO1.9 pokroutky. Kombinaci lze použít jako alternativu v případě nedostupnosti preparátu Giovanni Maciocii z řady dětských pokladů – Malý strážce – keli/rozpustné granulky 30 g.

Kombinace produktů obsahuje:

Pokroutky WBO1.9 - 1889 – 1ks.

Doporučené dávkování 1x denně 2 pokroutky, nejlépe v odpoledních hodinách s alespoň půlhodinovým odstupem od jídla. Při uvedeném dávkování vystačí balení přibližně na jeden měsíc.

Tablety SINECURA WCH6.9 - 1649 – 1ks.

Doporučené dávkování 2 – 6 tablet denně, nejlépe v ranních hodinách s alespoň půlhodinovým odstupem od jídla zapít dostatečným množsvím vlažné vody. Při uvedeném dávkování vystačí balení přibližně na jeden měsíc.

U popisů bylinných doplňků stravy bohužel nenaleznete podrobnosti týkající se případných možností jejich podpůrného využití v rámci celostních přístupů k podpoře organismu. Prodejcům sdělování těchto informací vícenásobně zakazuje nejen unijní, ale i česká legislativa, aniž by však pro poučení a blaho občanů zabezpečila náhradní informační kanál. Nezbývá nám, než Vás odkázat na jiné zdroje, jako jsou např. specializovaní výživoví poradci, knihy, časopisy, databáze vědeckých článků a důvěryhodné stránky na internetu.

Složení naleznete v podrobném popisu jednotlivých produktů ze kterých se balíček skládá, viz záložka "Odkazy".

Datum Minimální trvanlivost do: vyznačeno na obalech.

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Odkazy