WAO2.1/WAO2.jiawei–jisheng shenqiwan jia wuweizi Leung Kokyuen - LKY

Jisheng shenqiwan (WAO2) pochází z díla Jishengfang (Recepty pro podporu života, 13. stol.), jehož autor Yang Yonghe uznával význam postnatální "školy" pi-wei, ale sám byl představitelem jiného směru zdůrazňujícího význam prenatální složky - ohně ledvin. Jeho směs je sama jiawei rozšířením o tisíc let starší směsi jingui shenqiwan (WAO1). Přes postup jiawei (přidání složek) lze samozřejmě směs WAO2 ještě dále upravit. Předkládaná složení WAO2 jsou ve všech formách založena na receptuře prof. Leung Kok Yuena, který už kolem roku 1970 výrazně upravil složení, aby nemuselo obsahovat fuzi.

Varianta s Leungovými směsmi:

WAO2 + wuweizi:WAO2 + wuweizi - instant:
  • Obsah jedno sáčku san smícháme s 0,1 g, resp. 1 polévkovou lžíci extrasanu smícháme s 0,3 g mleté byliny a přelejeme vroucí vodou.
  • Obsah jedno sáčku sanu, nálevový pytlík cha nebo odměřený extrasan povaříme 10 - 30 minut společně s mletou či celou bylinou. Používáme-li celou, vaříme déle. Na 1 sáček san přidáváme 0,1 g, na jeden sáček cha nebo 1 polévkovou lžíci extrasanu přidáváme 0,3 g mleté byliny.
  • Obsah jednoho sáčku san smícháme s 0,02 g, resp. 1 polévkovou lžíci extrasanu smícháme s 0,06 g instantní byliny a přelejeme vroucí vodou.
  • Obsah jedno sáčku sanu, nálevový pytlík cha nebo odměřený extrasan povaříme 10 - 30 minut. Instantní bylinu přidáváme až na konci varu. Na 1 sáček san přidáváme 0,02 g, na jeden sáček cha nebo 1 polévkovou lžíci extrasanu přidáváme 0,06 g instatní byliny.

Varianta s tabletami:

WAO2.9 pian + wuweizi:WAO2.9 pian + wuweizi - instant:
  • 0,1 g mleté či celé byliny povaříme dle návodu v malém množství vody a zchládlým odvarem 2 tablety zapíjíme.
  • 0,02 g instatní byliny můžeme rovnou konzumovat přímo se 2 tabletami, nebo si můžeme instatní bylinu rozpustit v troše vlažné vody (pokojová teplota) a tou pak tablety zapít.
0 produktů
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše