Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Kaše jáhlovo-kukuřičná 300 g BIO COUNTRY LIFE

mlýnský obilný výrobek, instantní

Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Kaše je přirozeně bezlepková. Vychutnejte si ji v biokvalitě. Více...

Cena s DPH57,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 50,89 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Country Life
Kód
CF233009

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Kaše kukuřično-jáhlová 300 g BIO COUNTRY LIFE

Podrobný popis Kaše jáhlovo-kukuřičná 300 g BIO COUNTRY LIFE

Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Kaše je přirozeně bezlepková. Vychutnejte si ji v biokvalitě.

Tipy a recepty na použití kukuřično-jáhlové kaše:
  • dezert - v poháru můžete kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem
  • koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl
  • knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit
  • pomazánka - kaše může být základní hmotou pro výrobu domácích pomazánek

Ráno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna kukuřično-pohankové.

Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak uděláte mnoho různých a chutných pokrmů.

Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. V dřívějších dobách byly hojně využívány například pro přípravu škubánků nebo jahelníku. Na nějaký čas byly jáhly z kuchyně vytlačeny rýží, což se ale postupně naštěstí změnilo.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota1588 kJ / 383 kcal
Tuky:1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny:0,03 g
Sacharidy:84,2 g
z toho cukry:0,15 g
Vláknina:--
Bílkoviny:7,8 g
Sůl:0,01 g

Složení:

Kukuřičná krupice (80 %), jáhly (20 %). Může obsahovat stopy lepku a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Návod k přípravě:

Kaši bez vaření rozmíchejte v horkém sójovém, ovesném nebo rýžovém nápoji, popř. v horké vodě. Dochuťte medem, sirupem, skořicí, dle chuti přidejte ovoce nebo ořechy. Můžete použít i k zahušťování omáček a polévek.

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%.

Alergeny: Může obsahovat stopy lepku a vajec.

Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek – extrudovaný výrobek, instantní obilná kaše

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval