Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Olej ze světlice barvířské, honghua 500 ml BIO BIO PLANETE

olej

Světlici barvířské se také říká saflor. Je to až metr vysoká bodlákovitá rostlina se žlutým květem vyskytující se ve stepech a polostepech. Používá ve včelařství, dále pro výrobu žlutého barviva a získává se z ní olej. Olej se lisuje za studena a má jemnou oříškovou chuť. Výborně slouží jako ochucovadlo, nehodí se však ke smažení nebo pečení. Více...

Cena s DPH305,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 272,32 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Country Life
Kód
CF430074

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Olej ze světlice barvířské, honghua 500 ml BIO BIO PLANETE

Podrobný popis Olej ze světlice barvířské, honghua 500 ml BIO BIO PLANETE

Světlici barvířské se také říká saflor. Je to až metr vysoká bodlákovitá rostlina se žlutým květem vyskytující se ve stepech a polostepech. Používá ve včelařství, dále pro výrobu žlutého barviva a získává se z ní olej. Olej se lisuje za studena a má jemnou oříškovou chuť. Výborně slouží jako ochucovadlo, nehodí se však ke smažení nebo pečení.

BIO PLANETE se stala roku 1984 první evropskou organickou lisovnou oleje. Společnost oleje získává ze semen, ořechů a ovoce v biokvalitě se snahou zachovat jejich původní chuť. Firma si zakládá na vysoké kvalitě. Spolupracuje s osvědčenými dodavateli, testuje suroviny v místě původu i přímo v lisovně, nechává produkty během zpracování pomocí analýz několikrát ověřovat.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Olej ze semen světlice barvířské (Carthamus tinctorius L.)* lisovaný za studena. Může obsahovat stopy sezamu, sóji, arašídů a skořápkových plodů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota3 404 kJ / 828 kcal
Tuky:92,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:9,2 g
Sacharidy:0,0 g
z toho cukry:0,0 g
Vláknina:--
Bílkoviny:0,0 g
Sůl:0,0 g

Skladování

V suchu. Chraňte před teplem a světlem!

Legislativní zařazení Jedlý olej - rostlinný jednodruhový.

Zemědělská produkce Rusko

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval