Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Flapjack bezlepkový banán 60 g BIO CEREA

tyčinka

Flapjack s banánem, na kterém si pochutnají i celiaci. Praktický na cesty nebo jako svačinka do školy či práce. V biokvalitě Více...

Novinka

Cena s DPH38,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 33,93 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Country Life
Kód
CF630235

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Flapjack bezlepkový banán 60 g BIO CEREA

 Související produkty

Podrobný popis Flapjack bezlepkový banán 60 g BIO CEREA

Flapjack s banánem, na kterém si pochutnají i celiaci. Praktický na cesty nebo jako svačinka do školy či práce. V biokvalitě

Tyčinka, která opravdu zasytí! Hodí se na cesty nebo jako svačina do školy nebo do práce. Flapjack neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, takže si na něm mohou pochutnat jak celiaci, tak i vegetariáni a vegani.

Česká společnost CEREA působí na našem trhu již téměř 30 let. Založena byla v Zábřehu na Moravě. Vyrábí originální cereální a pekárenské produkty mezi které patří ovesné flapjacky, zeleninové tyčinky, tyčinky s tvarohem a mlékem pro nejmenší nebo raw tyčinky.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu ocení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Ovesné vločky* bez lepku 35 %, sirup agávový*, banán sušený* 21 % (banánové kousky* 71 %, banánový prášek*), rostlinný tuk* (slunečnicový olej*, bambucké máslo*, pitná voda, přírodní aroma), javorový sirup*, kokosový olej*, slunečnicový lecitin*, přírodní aroma. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy vajec, arašídů, sóji, mléka, skořápkových plodů, sezamu, hořčice a celeru.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota1 772 kJ / 423 kcal
Tuky:18,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:7,0 g
Sacharidy:58,0 g
z toho cukry:36,0 g
Vláknina:4,6 g
Bílkoviny:4,8 g
Sůl:0,04 g

Skladování

Skladujte v suchu a chraňte před teplema slunečním světlem.

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky