Čokoláda bílá 40% s guaranou, 45 g

Ve spolupráci s firmou GUARANAPLUS jsme vytvořili kolekci čokolád s guaranou. Tentokrát jsme snoubili chuť čokolády a „zázračné“ rostliny z brazilského pralesa – guarany.
Čokoláda bílá 40%  s guaranou, 45 g
88 Kč 79 Kč bez DPH
Tento produkt nelze zakoupit
Do dvou týdnů
Osobně v prodejněna dotaz
Přepravní společnostína dotaz
KódFBCBG40PNčokoládaVýrobceČokoládovna Troubelice
Spojením čokolády z Hané a guarany vznikly originální čokolády lahodných chutí.

Tyto čokolády výrobce doporučuje studentům, řidičům a všem, kdo mají duševně náročnou práci. Doporučuje je i osobám, jež se věnují sportu, případně mají jinou fyzickou zátěž.

Bílá čokoláda obsahuje 40% kakaového másla, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Panela je ztuhlá třtinová šťáva v bio kvalitě, která není rafinovaná a přirozeně obsahuje melasu, která ji dává lehce medovou příchuť.

Bílá čokoláda s guaranou je velmi jemná čokoláda lahodné chuti. Tato čokoláda je vhodná i pro děti, je sladká s příjemným podtónem chuti guarany.

Vyzkoušejte naši bílou čokoládu, nechte ji rozpustit na jazyku a Vaše chuťové buňky objeví zcela novou chuť bílé čokolády s jedinečným aroma.

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.

Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela, guarana
Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje LEPEK.
Hmotnost: 45g
Vyrobeno v ČR.
VýrobceČokoládovna Troubelice
Popis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše