Čokoláda hořká 67% s kokosem , 45 g - EDICIÓN NUEVA

Ručně vyrobená hořká čokoláda s kokosem. Ochutnejte naši kokosovou novinku! Snoubili jsme 67% hořkou čokoládu s ekvádorským kokosem. Rozemletý sušený kokos jsme zapracovali přímo do čokolády a vznikla tak lahodná kombinace chutí a vůní.
Čokoláda hořká 67% s kokosem , 45 g - EDICIÓN NUEVA
Novinka
Čokoláda hořká 67% s kokosem , 45 g - EDICIÓN NUEVA
Čokoláda hořká 67% s kokosem , 45 g - EDICIÓN NUEVA_nahled
Čokoláda hořká 67% s kokosem , 45 g - EDICIÓN NUEVA_nehlad1
99 Kč 88 Kč bez DPH
Skladem 4 ks
Osobně v prodejněpozítří
Přepravní společnostíúterý 11.2
KódFB85053PNčokoládaVýrobceČokoládovna Troubelice
Ručně vyrobená hořká čokoláda s kokosem.
Ochutnejte naši kokosovou novinku! Snoubili jsme 67% hořkou čokoládu s ekvádorským kokosem.

Rozemletý sušený kokos jsme zapracovali přímo do čokolády a vznikla tak lahodná kombinace chutí a vůní.

Složení: Kakaové boby, sušený kokos minimálně 20%, třtinová šťáva panela, kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny minimálně 67%.

Čokoláda je slazena panelou - ztuhlou třtinovou šťávou v bio kvalitě, která není rafinovaná a přirozeně obsahuje melasu.

Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby naší bean to bar čokolády.
Čokoláda je vhodná také pro vegany.

Bez lepku.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
Ruční výroba z ekvádorských kakaových bobů.
Hmotnost: 45 g

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 2539 kJ (614 kcal)
tuky 50,32 g
z toho: nasycené mastné kyseliny 33,43 g
sacharidy 28,8 g
z toho: cukry 22,42 g
vláknina 12,3 g
bílkoviny 5,27 g
sůl 0,029 g
Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Dark Chocolate 67% Coconut

Ingredients: Cocoa beans, dried coconut at least 20%, panela, cocoa butter. Cocoa share at least 67%. Gluten-free.

O ČOKOLÁDÁCH
Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě.

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost.

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje.

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.
VýrobceČokoládovna Troubelice
Popis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše