Čokoláda hořká 100% , 45 g - EDICIÓN NUEVA

Hořká čokoláda 100% má typicky silnou hořkou chuť s lehce kyselým podtónem kakaových bobů. Představujeme Vám nový design naší tabulkové čokolády. Tabulka čokolády je nyní tenčí, což ještě více umocní její dokonalou chuť - doslova se Vám rozplyne na jazyku! Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby naší bean to bar čokolády.
Čokoláda hořká 100% , 45 g - EDICIÓN NUEVA
Novinka
Čokoláda hořká 100% , 45 g - EDICIÓN NUEVA
Čokoláda hořká 100% , 45 g - EDICIÓN NUEVA_nahled
Čokoláda hořká 100% , 45 g - EDICIÓN NUEVA_nahled1
110 Kč 98 Kč bez DPH
Skladem 3 ks
Osobně v prodejněpozítří
Přepravní společnostístředa 23.4
KódFB85025PNčokoládaVýrobceČokoládovna Troubelice
Hořká čokoláda 100% má typicky silnou hořkou chuť s lehce kyselým podtónem kakaových bobů.
Představujeme Vám nový design naší tabulkové čokolády. Tabulka čokolády je nyní tenčí, což ještě více umocní její dokonalou chuť - doslova se Vám rozplyne na jazyku! Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby naší bean to bar čokolády.

Složení: Kakaové boby.

V této čokoládě nejvýrazněji poznáte chuť ekvádorských kakaových bobů. Je typicky silné hořké chuti s lehce kyselým podtónem. 100% čokoláda není slazená, je vhodná pro milovníky pravé hořké chuti a pro diabetiky. Vychutnejte si opravdu jedinečnou pravou silnou chuť čokolády.
Čokoláda je vhodná i pro vegany.

Bez lepku.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
Ruční výroba z ekvádorských kakaových bobů.
Hmotnost: 45 g

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 2430 kJ (589 kcal)
tuky 52,11 g
z toho: nasycené mastné kyseliny 31,46 g
sacharidy 3,8 g
z toho: cukry <0,3 g
vláknina 24,9 g
bílkoviny 13,85 g
sůl 0,037 g
Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Dark Chocolate 100% Gourmet

Biting off a chunk of this type of chocolate you will get the best chance to experience the taste of Ecuadorian cocoa beans. A characteristic strong bitter taste with a sour undertone. No sweeteners added, this 100% chocolate is perfect for the real chocolate taste lovers and diabetics.

Ingredients: Cocoa beans. Cocoa share 100%.

No lecithin added. Gluten-free.

O ČOKOLÁDÁCH
Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě.

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost.

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje.

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.
VýrobceČokoládovna Troubelice
Popis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše