Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu.
K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů . Vhodné pro vegany a vegetariány.
Složení:
Celé SÓJOVÉ BOBY, voda, mořská sůl, pražená JEČMENNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota |
875 kJ / 209 kcal |
---|
Tuky: |
6,6 g |
---|
z toho nasycené mastné kyseliny: |
0,9 g |
Sacharidy: |
11,1 g |
---|
z toho cukry: |
0,6 g |
Vláknina: |
-- |
---|
Bílkoviny: |
22,4 g |
---|
Sůl: |
12,3 g |
---|
Alergeny:
Lepek, Sója
Skladování:
Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Legislativní zařazení Sójový výrobek - miso.
Země původu Japonsko
Balení: 400 g