Miso hatcho sója 400 g MUSO

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu.
Miso hatcho sója 400 g MUSO
175 Kč 156 Kč bez DPH
Tento produkt nelze zakoupit
Termín zatím nepotvrzen
Osobně v prodejněna dotaz
Přepravní společnostína dotaz
KódCF463007PNochucovadloVýrobceCountry Life
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu.

K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů . Vhodné pro vegany a vegetariány.

Složení:
Celé SÓJOVÉ BOBY, voda, mořská sůl, pražená JEČMENNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Výživové údaje na 100 g









Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal
Tuky: 6,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 11,1 g
z toho cukry: 0,6 g
Vláknina: --
Bílkoviny: 22,4 g
Sůl: 12,3 g


Alergeny:
Lepek, Sója

Skladování:
Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.

Legislativní zařazení Sójový výrobek - miso.
Země původu Japonsko
Balení: 400 g
VýrobceCountry Life
Popis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše