Kypřící prášek BEZFOSFÁTOVÝ v biokvalitě přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále do perníku, palačinek apod.
Doporučujeme recept:
Složení: kypřící látky (vinany draselné, uhličitany sodné), kukuřičný škrob*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Kypřící prášek přidáme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále do perníku, palačinek apod. Těsto zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby.
Výživové údaje na 100 g
| Energetická hodnota |
705 kJ / 166 kcal |
|---|
| Tuky: |
0,0 g |
|---|
| z toho nasycené mastné kyseliny: |
0,0 g |
| Sacharidy: |
41,0 g |
|---|
| z toho cukry: |
0,0 g |
| Vláknina: |
-- |
|---|
| Bílkoviny: |
0,1 g |
|---|
| Sůl: |
15,4 g |
|---|
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Kypřící prášek