Recepty a rady tradiční čínské medicíny přinášejí výjimečnou sbírku lidových receptů z nejproslulejší léčitelské tradice světa.Pacienti,kteří se k těmto prostředkům prověřeným staletími obracejí,bývají nezřídka překvapeni,jak rychle se lze zbavit problémů,které je trápí týdny či měsíce!
Napadlo by vás například, že před nachlazením vás ochrání cucání slané olivy? Že krvácení z nosu lze rychle zastavit zaháknutím ukazováčků? Že svědění vás zbaví přiložený plátek obyčejného jablka? Že vysoký krevní tlak se dá léčit vařeným banánem či arašídy s octem? Nebo,že na namožený sval je nejlépe přiložit syrové maso?
Tyto metody jsou jen zlomkem z toho, co během 30 let praxe v nejzapadlejších čínských provincií sesbírala lékařka Lihua Wang. V její knize naleznete stovky masážních postupů, životosprávných návodů, potravinových léků, bylinných receptů, cvičení a lidových doporučení, s jejichž pomocí můžete úspěšně a bez rizika léčit sami sebe nebo své blízké. Pokud se ve svém životě budete řídit jen několika radami ze všech, které vám tato obsáhlá publikace přináší, budete se jistě cítit zdravěji, šťastněji a vitálněji.
Počet stran: 256 stran
Vazba: pevná vazba
Rozměr: 150 × 215 mm
Hmotnost: 480 g
Jazyk: český jazyk
ISBN: 8073363956
Rok vydání: 2007