Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Maitake–MRL, Trsnatec lupenitý

Maitake–MRL

Maitake–MRL – trsnatec lupenitý je jedlá houba, která paraziticky roste u báze kmenů dubů, kde vytváří mohutné trsy, složené z velkého počtu větví a větviček, které při pohledu shora tvoří soustředné kruhy. V japonštině se jmenuje maitake, "tančící houba". Někteří říkají, že se tak jmenuje proto, že ve starověku její nálezce vždy radostí tančil, protože se její hmotnost vyvažovala stříbrem. Podle jiných názorů se tak jmenuje, protože plodnice k sobě velmi těsně přiléhají a překrývají jedna druhou a připomínají tak roj motýlů v divokém tanci. Domovinou maitake je severovýchodní Japonsko a Severní Amerika.

Podzimní doplnění energie, Maitake-MRL & Triton-MRL
doplněk stravy

  • Doporučujeme
  • Akce
1 180,00 Kč 1 050,00 Kč Koupit
  • Originální název: Maitake-MRL, Triton-MRL
  • Kód: MRLdoplnenienergie

Maitake–MRL mycélium/tablety 90 tbl.
doplněk stravy

590,00 Kč Koupit
  • Originální název: Grifola frondosa, trsnatec lupenitý
  • Kód: MRLmaitake

Maitake–MRL mycélium/biomasa 250 g
doplněk stravy

2 290,00 Kč Koupit
  • Originální název: Grifola frondosa, trsnatec lupenitý
  • Kód: MRLmaitake250

Význam houbové biomasy MRL (Mycology Research Laboratories)

Houbová biomasa MRL je přírodní prášek asepticky (sterilně) pěstovaného podhoubí (mycélium) se zárodky, tedy „pupeny“ mladých plodnic (primordia) příslušných hub. Biomasa je dále šetrně a hygienicky zpracována v prostředí s pozitivním tlakem vzduchu filtrovaného přes HEPA filtry.
Biomasa MRL proto nabízí zajímavý nutriční přínos, neboť v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extraktů či koncentrátů, a tak výsledný přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě a je dále umocněn využitím celého podhoubí. Plně respektuje celostní principy, protože nabízí samotnou přírodou připravený koktejl z přehršle navzájem spolupracujících a spolusouvisejících prospěšných biodostupných složek - jedná se o skutečně plnokrevný přírodní produkt se zachovanou vysokou enzymatickou aktivitou, která se v biomase neničí díky absenci vyšších teplot při zpracování (suší se při nízké teplotě, nízká teplota se udržuje i při mletí, nic se nepřevařuje ani nevyvařuje).

Anketa

Připravujeme:

Zatím nikdo nehlasoval