Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Čínská masáž pro kojence a děti - Kyle Cline

kniha

V tomto plně ilustrovaném a přístupném rádci učí Kyle Cline západní rodiče, jak se stát aktivními účastníky lékařské péče o své děti za použití čínských masážních technik k úlevě od dětských potíží. Více...

Cena s DPH168,00 Kč
Nedostupné
Značka
Knihy
Kód
KN9788073490560

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Čínská masáž pro kojence a děti - Kyle Cline

Podrobný popis Čínská masáž pro kojence a děti - Kyle Cline

Po více než tisíc let přinášeli Číňané pohodlí, úlevu a spokojenost svým dětem pomocí složitého, a přesto snadno použitelného systému masáže. Nyní v tomto plně ilustrovaném a přístupném rádci učí Kyle Cline západní rodiče, jak se stát aktivními účastníky lékařské péče o své děti za použití čínských masážních technik k úlevě od dětských potíží. Tyto masážní metody jsou účinné při nejrůznějších onemocněních, od jednoduchých (nachlazení, kašel, bolest v uchu) k chronickým (kolika, noční pomočování, astma).

Čínská masáž pro kojence a děti poskytuje rodičům základy čínské medicíny, pokračuje popisem devíti masážních technik, šedesáti třech masážních bodů a dvaceti dvou úplných masážních plánů sestavených zvláště pro dětská těla. Masážní plány představují rádce pro rodiče, mohou se jimi řídit, a doslova na špičky svých prstů vloží potřebné schopnosti, aby snížili nepříjemné pocity, které zakouší jejich nemocné dítě. Masážní plány mohou být rovněž použity k udržení dobrého zdraví a poskytnutí bezpečné a účinné cesty provádění preventivní medicíny. S dalšími informacemi o využití tradičních čínských bylinných prostředků pro udržení dobrého zdraví může kniha Čínská masáž pro kojence a děti významně snížit návštěvy u dětského lékaře a užívání předepsaných léků, a zároveň upevnit pouto mezi rodičem a dítětem, což je základem dobrého zdraví.

Počet stran:150

Vazba:Paperback

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval