Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Miso

Miso je pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo. Sójové boby se uvaří, smíchají s mořskou solí, naočkují se kulturou houby kódži (koji) a nechají se několik měsíců až let pomalu kvasit.

Miso polévka česneková, 350 g
miso polévka

177,00 Kč Koupit
  • Kód: KBmisopolcesnek

Miso polévka kimchi BIO, 300 g
miso polévka

177,00 Kč Koupit
  • Kód: KBmisopolkimchi

Tamari hrachová BIO, 250 ml
ochucovadlo

189,00 Kč Koupit
  • Kód: KBtamarihrach

Tamari sójová BIO, 250 ml
ochucovadlo

  • Novinka
189,00 Kč Koupit
  • Kód: KBtamarisoja

Shiro miso hrachové BIO, 250 g
miso

197,00 Kč Koupit
  • Kód: KBshiromisohrach

Miso polévka shiitake, 350 g
miso polévka

197,00 Kč Koupit
  • Kód: KBmisopolshiitake

Aka miso hrachové BIO, 250 g
miso

230,00 Kč Koupit
  • Kód: KBakamisohrach

Aka miso sójové BIO, 250 g
miso

230,00 Kč Koupit
  • Kód: KBakamisosoja

Miso polévka chilli, 350 g
miso polévka

187,00 Kč Koupit
  • Kód: KBmisopolchilli

Shiro miso sójové BIO, 250 g
miso

197,00 Kč Koupit
  • Kód: KBshiromisosoja

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval