Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Řeřicha 120 g BIO SONNENTOR

semínka

Drobné, pikantní výhonky řeřichy nesmí chybět jako ozdoba na žádném chlebu s domácí pomazánkou. Řeřicha se typicky klíčí a seje na jaro. Můžete si ji ale naklíčit po celý rok.

Návod k přípravě
6–8 hodin namáčejte, v čistém nakličovadle nechte 2 dny ve tmě, pak 2–4 dny na světle. 2x denně dobře proplachujte v čisté vodě. Semínka udržujte neustále v teple (nejméňe 20 °C) a vlhku, nikdy nestavte na přímé slunce. Více...

Cena s DPH103,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 91,96 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Country Life
Kód
CF130052

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Řeřicha 120 g BIO SONNENTOR

 Související produkty

Konopná semínka neloupaná natural 250 g BIO COUNTRY LIFE
semínka

61,00 Kč Koupit
  • Originální název: huomaren, maziren
  • Kód: CF130036

Alfalfa semínka vojtěšky 120 g BIO SONNENTOR
semínka

  • Novinka
80,00 Kč Koupit
  • Originální název: baijiezi
  • Kód: CF130051

Semínka hořčice žluté, baijiezi 120 g BIO SONNENTOR
semínka

77,00 Kč Koupit
  • Originální název: baijiezi
  • Kód: CF130055

Podrobný popis Řeřicha 120 g BIO SONNENTOR

Drobné, pikantní výhonky řeřichy nesmí chybět jako ozdoba na žádném chlebu s domácí pomazánkou. Řeřicha se typicky klíčí a seje na jaro. Můžete si ji ale naklíčit po celý rok.

Má výraznou chuť i aroma a ostudu neudělá ani v salátu nebo jako pikantní posypka na polévku. Řeřicha také ladí s různými dresingy, dipy a majonézovými či vaječnými pokrmy. Je ideální jako pomocník proti jarní únavě. Řeřichu jako jedno z mála semínek na klíčení nemusíte dopředu namáčet. Můžete ji pěstovat v klíčící misce, na vatě nebo v zahradnickém substrátu.

Řeřicha velice dobře, rychle a bez obtíží klíčí a roste. Je proto velice vhodná i pro první zahradnické pokusy těch nejmenších zahradníků, kteří při semínkách s delší dobou klíčivosti ztrácí trpělivost. Hravou formou tak své děti zasvětíte do jednoho z nejdůležitějších přírodních koloběhů.

Společnost SONNENTOR je se svými biopotravinami na českém trhu již 30 let. Zaměřují se především na čaje a koření. Jejich hlavní ideou je hluboká, dlouhodobá a oboustranně výhodná spolupráce s biopěstiteli. Jde jim především o trvale udržitelný rozvoj a ekologické zemědělství. Výrobky této značky obsahují byliny bez reziduí agrochemikálií nebo geneticky modifikovaných organismů.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Návod k přípravě

6–8 hodin namáčejte, v čistém nakličovadle nechte 2 dny ve tmě, pak 2–4 dny na světle. 2x denně dobře proplachujte v čisté vodě. Semínka udržujte neustále v teple (nejméňe 20 °C) a vlhku, nikdy nestavte na přímé slunce.

Složení

Semena řeřichy*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Skladujte v suchu a chladu.

Legislativní zařazení Semena řeřichy.

Zemědělská produkce Itálie

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval