Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


černohlávek, xiakucao, Prunellae spica - 40g

doplněk stravy

Balení obsahuje 40 g černohlávku, xiakucao, Prunellae spica. V Číně se užívá mnoho prostředků a přípravků, jejichž použití a způsob přípravy nejsou u nás zatím zcela běžné. Jedním z nich jsou i tyto květy. Nelze je konzumovat jako základní potravinu, ale pouze jako potravinu doplňkovou. Více...

Cena s DPH109,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 97,32 Kč

Dostupnost: skladem > 5 ks

Značka
Bylinky TČM
Kód
FL 026 40
Originální název
xiakucao

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Podrobný popis černohlávek, xiakucao, Prunellae spica - 40g

Balení obsahuje 40 g černohlávku, xiakucao, Prunellae spica. V Číně se užívá mnoho prostředků a přípravků, jejichž použití a způsob přípravy nejsou u nás zatím zcela běžné. Jedním z nich jsou i tyto květy. Nelze je konzumovat jako základní potravinu, ale pouze jako potravinu doplňkovou.

U popisů bylinných doplňků stravy bohužel nenaleznete podrobnosti týkající se případných možností jejich podpůrného využití v rámci celostních přístupů k podpoře organismu. Prodejcům sdělování těchto informací vícenásobně zakazuje nejen unijní, ale i česká legislativa, aniž by však pro poučení a blaho občanů zabezpečila náhradní informační kanál. Nezbývá nám, než Vás odkázat na jiné zdroje, jako jsou např. specializovaní výživoví poradci, knihy, časopisy, databáze vědeckých článků a důvěryhodné stránky na internetu.

Způsob přípravy:

Připravte si cca 1/2 litru vody na vývar a přidejte květy. Vařte 30 minut na mírném ohni. Vývar i s kousky květů je možno přidávat do jídel čínského charakteru.

Je potřeba dodržovat tradiční čínský způsob přípravy, to jest nepoužívat kovové předměty během celé doby přípravy, vařit ve skleněné či kameninové nádobě a k míchání i cezení používat dřevěné, případně umělohmotné předměty.

Složení:

květní vrchy černohlávku (Prunellae spica), viz Etiketa

Dávkování: maximální denní dávka je 5 g

Upozornění: Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Energetická hodnota nižší než 50 kJ (12 kcal) ve 100 g.

Balení: 40 g

Datum Minimální trvanlivost do: vyznačeno na obalu.

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Etiketa

Etiketa1

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval