Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Atlas lidského těla, Vigué - Martín - Ferrón

kniha

Tato bohatě ilustrovaná publikace zasvětí čtenáře do tajemství fungování lidského těla. Jednotlivé oddíly, zahrnující všechny orgánové soustavy, nabízejí podrobná vyobrazení doplněná obsáhlými popisky , které postihují stavbu lidského těla, vzájemný v ztah jednotlivých soustav a orgánů a jejich funkci . Kniha je zdrojem cenných informací a vědomostí nejen pro učitele a studenty, ale i pro širší veřejnost se zájmem o zdraví a lidské tělo. 15. vydání 2019 Více...

Cena s DPH199,00 Kč
Nedostupné
Značka
Knihy
Kód
KN9788025504758

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Podrobný popis Atlas lidského těla, Vigué - Martín - Ferrón

Tato bohatě ilustrovaná publikace zasvětí čtenáře do tajemství fungování lidského těla. Jednotlivé oddíly, zahrnující všechny orgánové soustavy, nabízejí podrobná vyobrazení doplněná obsáhlými popisky , které postihují stavbu lidského těla, vzájemný v ztah jednotlivých soustav a orgánů a jejich funkci . Kniha je zdrojem cenných informací a vědomostí nejen pro učitele a studenty, ale i pro širší veřejnost se zájmem o zdraví a lidské tělo. 15. vydání 2019

Lidské tělo je úžasným, dokonale propracovaným strojem, který jako celek vykonává značné množství funkcí. Pro naplnění každé z nich je zapotřebí celé jedné orgánové soustavy, jež je tvořena jednotlivými orgány. Je třeba pochopit, jakým způsobem jednotlivé soustavy fungují, jaké jsou mezi nimi vzájemné vazby a jak je zajištěno, že vytvářejí po fyziologické stránce celistvého a vyváženého jedince.

Ačkoli je lidské tělo velmi důmyslné a komplikované, znalost jeho složení a fungování je nezbytná pro zachování zdraví.

Svým charakterem je publikace předurčena širokému spektru čtenářů. Díky kvalitě ilustrací, podrobnosti, přesnosti a ucelenosti vysvětlujících textů mohou Atlas lidského těla využít jak profesoři a studenti středních škol, tak i profesionálové z různých oblastí, například trenéři, fyzioterapeuti, gymnasté, sportovci, homeopati, zdravotnický personál, maséři, terapeuti tradiční čínské medicíny a mnozí další. Kniha poslouží též začínajícím studentům medicíny a v neposlední řadě i široké veřejnosti se zájmem o zdraví a péči o tělo.

Atlas lidského těla chce být významným příspěvkem do katalogu existujících publikací a nepochybně bude užitečný nejen samotným objemem prezentovaných informací, ale i svou praktickou využitelností v každodenní péči o tělo a kvalitu života.

Podívejte se na ukázky fotografií a posuďte sami o jak kvalitví publikaci za velmi přijatelné peníze se jedná.

Editor Jordi Viqué.

Ilustrace Miquel y Myriam Ferrón.

Počet stran:164

Vazba:Pevná

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky