Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Reflexní stimulace metodou T. A. Bowena

kniha

Tuto techniku vyvinul a do praxe v 50. letech minulého století uvedl Thomas A. Bowen v Austrálii. Principem působení reflexní stimulace technikou T. A. Bowena při kterém terapeut přímo ovlivňuje nervová zakončení v kůži, podkoží a svalech, dochází pomocí tak zvaného „Bowenova pohybu“. Speciálním tlakem a tahem při současném vytváření kožní řasy následně vznikají ve tkáních vibrace. Ty se projevují jako velmi účinný prostředek při optimálním vyladění svalové soustavy ošetřovaného organismu s využitím jeho vlastních regeneračních mechanismů. Více...

Novinka

Cena s DPH340,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 340,00 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN9788088395256

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Reflexní stimulace metodou T. A. Bowena

 Související produkty

Podrobný popis Reflexní stimulace metodou T. A. Bowena

Tuto techniku vyvinul a do praxe v 50. letech minulého století uvedl Thomas A. Bowen v Austrálii. Principem působení reflexní stimulace technikou T. A. Bowena při kterém terapeut přímo ovlivňuje nervová zakončení v kůži, podkoží a svalech, dochází pomocí tak zvaného „Bowenova pohybu“. Speciálním tlakem a tahem při současném vytváření kožní řasy následně vznikají ve tkáních vibrace. Ty se projevují jako velmi účinný prostředek při optimálním vyladění svalové soustavy ošetřovaného organismu s využitím jeho vlastních regeneračních mechanismů.

Tato kniha je určena především odborné fyzioterapeutické a masérské veřejnosti. Zájemci v ní najdou popisy základních sestav a hmatů používaných při této metodě. Autorka v knize dále popisuje základní fyziologické působení a souhrn doporučení pro terapeuty i ošetřované osoby a základní rady týkající se následných vhodných pohybových aktivit. Text je u většiny sestav rozšířen doplněním možných souvislostí s čínským systémem akupunkturních bodů. Kniha je třetím vydáním díla. V prvním a druhém vydání vyšla pod titulem Bowenova masáž.

Nakladatel: Poznání

ISBN: 978-80-88395-25-6

Rok vydání: 2024

Jazyk: Čeština

Vazba: Knihy - paperback

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval