Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Tajemství trojitého ohřívače - Principy a léčení podle čínské dietetiky

kniha

„Chi fan le ma?“ Tato čínská věta znamená: „Už jsi jedl?“ Tato fráze používaná jako pozdrav a rozšířená v Asii svědčí o významu, který je připisován jídlu. Pascale Anja Barmet jde ještě o kousek dál. Názorně popisuje základy čínské dietetiky a vysvětluje, jak si tímto způsobem udržet zdraví nebo si je upevnit. Tento rádce vám objasní fakta o potravinách, stravovacích zvyklostech a způsobech přípravy jídla. Více...

Novinka

Cena s DPH298,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 298,00 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN9788073369569

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Tajemství trojitého ohřívače - Principy a léčení podle čínské dietetiky

 Související produkty

Podrobný popis Tajemství trojitého ohřívače - Principy a léčení podle čínské dietetiky

„Chi fan le ma?“ Tato čínská věta znamená: „Už jsi jedl?“ Tato fráze používaná jako pozdrav a rozšířená v Asii svědčí o významu, který je připisován jídlu. Pascale Anja Barmet jde ještě o kousek dál. Názorně popisuje základy čínské dietetiky a vysvětluje, jak si tímto způsobem udržet zdraví nebo si je upevnit. Tento rádce vám objasní fakta o potravinách, stravovacích zvyklostech a způsobech přípravy jídla.

Přináší nový po-hled na „západní“ jídla a potraviny, přičemž tento pohled je nám částečně známý, ale už upadl v zapomenutí. Kromě toho autorka prozrazuje úžasné recepty, domácí léčebné postupy a užitečné tipy. Je to nezbytná kniha pro gurmety, ale i pro ty, které zajímá zdravé stravování. Pascale Anja Barmet se narodila 15. prosince 1974. Působí jako terapeutka v oblasti tradiční čínské medicíny, diplomovaná poradkyně v oblasti výživy, trenérka fitness a specialistka na čínskou dietetiku. Pascale Barmet se tématem výživy zabývá už dvacet let, absolvovala fundované vzdělávací programy zaměřené na západní a východní dietetiku a kromě toho šest měsíců pobývala v Číně. Dnes pracuje jako lektorka a poradkyně. Ve své praxi v Zürichu dále praktikuje akupunkturu a další čínské léčebné postupy.

Nakladatel: Fontána

ISBN: 978-80-7336-956-9

Rok vydání: 2018

Jazyk: Čeština

Vazba: Vázaná

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval