Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Čínský systém léčby potravinami - Henry C.Lu

kniha

Tajemství, které Číňané znají už celá staletí, zbytek světa teprve odhaluje: je o tom, že obyčejné potraviny v sobě skrývají mocnou sílu léčit. Více...

Cena s DPH378,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 378,00 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN8788083361372

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Čínský systém léčby potravinami - Henry C.Lu

 Související produkty

Čínský recept na zdravý a dlouhý život
kniha

180,00 Kč
Nedostupné
  • Kód: KN9788073490034

Léčba nemocí v TČM - V.G.Načatoj
kniha

  • Akce
599,00 Kč 299,00 Kč Koupit
  • Kód: KN9788072637034

Podrobný popis Čínský systém léčby potravinami - Henry C.Lu

Tajemství, které Číňané znají už celá staletí, zbytek světa teprve odhaluje: je o tom, že obyčejné potraviny v sobě skrývají mocnou sílu léčit.

V této knize se například dozvíte, proč žvýkání čerstvých třešní léčí zánět hrtanu, proč celerová šťáva s medem téměř zázračně snižuje hladinu škodlivého cholesterolu nebo jak se osvědčují čajové lísky se zázvorem při léčbě chronického žaludečního kataru.

Tyto a doslova tisíce jiných tradičních léčebných receptur byly prověřeny moderním čínským výzkumem a staly se zcela rovnoprávnou alternativou medikální léčby.

Čínský systém léčby potravinami odkrývá fascinující a prověřený způsob využití léčebných vlastností potravin cestou pochopení jejich chutí, energií, účinků a pohybů. Vysvětluje také, proč stejné potraviny působí na různé osoby různým způsobem. Klíčem k pochopení je poměr energie jin a jang, tradiční čínský princip aplikovaný na potraviny a tělesné typy lidí.

Jakmile jednou zjistíte poměr jin/jang odpovídající vaší fyzické konstituci (a v této knize najdete jednoduchý návod, jak jej stanovit), můžete už trvale využívat speciálně upravených potravin a tabulek tělesných typů, a individuálně přistupovat k léčbě i prevenci nemocí, jakož i k utužování pevného zdraví.

Tato kniha je naplněna myšlenkami, které nám dokážou otevřít oči a naučit nás volit i připravovat stovky zeleninových, ovocných, masitých, obilných a luštěninových pokrmů na zmírnění i léčbu až překvapivého množství zdravotních problémů: nadváhy, kouření, nespavosti, astmatu, vředů, cukrovky, vysokého krevního tlaku, zánětu ledvin či jater, úplavice, chudokrevnosti nebo menstruačních potíží.

S touto knihou získáváte možnost vnést do svého života více harmonie a zdraví tím nejúčinnějším a nejpřirozenějším preventivním systémem – potravinami, které jíte každý den! (prevence a léčení) Vazba: Pevná bez přebalu lesklá Počet stran: 285

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky