Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Žijte dobře, žijte dlouho, Peter Deadman

kniha

Kniha „Žijte dobře, žijte dlouho“ se podrobně zabývá tradiční čínskou filozofií Yang Sheng a možnostmi jejího využití pro zlepšení našeho života. Yang Sheng považuje lidské tělo za součást okolního prostředí, přirozených a stále se opakujících cyklů a univerzálních zákonů přírody a věří, že pokud žijeme dobře, můžeme žít i dlouho. Kniha podrobně popisuje přístupy ke zdraví, které byly rozvíjeny po více než 25 století a tvoří praktický a čtivý návod, jak pečovat komplexně o naše tělo, mysl i duši. Více...

Cena s DPH790,00 Kč
Nedostupné
Značka
Knihy
Kód
KN9788090726109

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Žijte dobře, žijte dlouho, Peter Deadman

Podrobný popis Žijte dobře, žijte dlouho, Peter Deadman

Kniha „Žijte dobře, žijte dlouho“ se podrobně zabývá tradiční čínskou filozofií Yang Sheng a možnostmi jejího využití pro zlepšení našeho života. Yang Sheng považuje lidské tělo za součást okolního prostředí, přirozených a stále se opakujících cyklů a univerzálních zákonů přírody a věří, že pokud žijeme dobře, můžeme žít i dlouho. Kniha podrobně popisuje přístupy ke zdraví, které byly rozvíjeny po více než 25 století a tvoří praktický a čtivý návod, jak pečovat komplexně o naše tělo, mysl i duši.

Kniha ukazuje cestu, jak zlepšit naše zdraví, prodloužit si život pomocí tříbení mysli, emocí, změnou stravování, cvičením, zkvalitněním spánku, sexuálního chování a dalších aspektů. Kromě tradičních témat se soustřeďuje i na život člověka v moderní době, na jeho sociální vazby a vazby k okolnímu prostředí a radí, jak uplatnit moudré yangshengské principy na různé situace jako sociální spravedlnost, vzdělání, moderní porod, změny klimatu, zhoršování životního prostředí a udržitelnost zemědělství.

Kniha osloví svojí čtivostí a jednoduchostí každého čtenáře, který se zajímá o své zdraví. Je základním textem pro studenty tradiční čínské medicíny. Pro zkušené praktiky nabídne určitě velké množství inspirativních myšlenek.

Autor: Deadman Peter

Počet stran: 426

Rok vydání: 2019

Vazba: pevná s přebalem matná, Pevná bez přebalu matná

Jazyk: český

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval