Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Čínský horoskop na rok 2016, Neil Somerville

kniha

Neil Somerville, jeden z nejvýznamnějších západních autorů-astrologů, sestavil i letos Čínský horoskop na rok 2016, který je rokem Opice.
Starobylé umění čínské astrologie je propracovaným systémem, který je v Orientě užíván již po tisíciletí. Hloubka jeho moudrosti a přesnost jeho analýz a popisů charakterů jej činí stále populárnějším i na Západě. To dokazuje i tato kniha, která v anglickém provedení slaví již dvacáté deváté vydání. Více...

Cena s DPH279,00 Kč
Značka
Knihy
Kód
KN0275889

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Čínský horoskop na rok 2016, Neil Somerville

 Alternativní produkty

Podrobný popis Čínský horoskop na rok 2016, Neil Somerville

Starobylé umění čínské astrologie je propracovaným systémem, který je v Orientě užíván již po tisíciletí. Hloubka jeho moudrosti a přesnost jeho analýz a popisů charakterů jej činí stále populárnějším i na Západě. To dokazuje i tato kniha, která v anglickém provedení slaví již dvacáté deváté vydání.

Neil Somerville, jeden z nejvýznamnějších západních autorů-astrologů, sestavil i letos Čínský horoskop na rok 2016, který je rokem Opice.

Ať už přeskakuje z větve na větev, hraje si s ostatními Opicemi na honěnou, či pozoruje své okolí, Opice má spoustu energie a elánu. A tato energie bude klíčová i v jejím roce. Rok Opice bude vzrušující a inovativní a často bude mít v záloze i nejedno překvapení. Léta Opice rovněž podporují pokrok a profesionální i osobní rozvoj. V těchto letech se může stát prakticky cokoliv a události mohou nabrat rychlý spád. Tento rok Opice nám všem přináší energii a příležitosti, kterých se prostě musíme chopit a užít si je!

EAN: 9788026902164

ISBN: 978-80-269-0216-4

Nakladatel: Baronet

Vazba: Pevná s přebalem lesklá

Počet stran: 344

Rok vydání: 2015

Rozměry: 127,0x208,0x27,0mm

Váha: 342g

Jazyk: Česky

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval