Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Jsem součástí lesa -- Etnobotanik, kulturní antropolog a "šaman" vypráví o svém životě

kniha

Kulturní antropolog a etnobotanik živě a poutavě vypráví o svém životě - dětství v poválečném Německu, emigraci do Ameriky, studiu a akademické kariéře. Tu mění za život v přírodě - cestuje s čejenskými indiány, pobývá a medituje se sádhuy v Indii, pracuje se sedláky v Emmentalu, je zahradníkem ve Švýcarsku ve venkovské komunitě. A všude se setkává s osobnostmi, které mu ukazují vstup do jiného světa - světa mýtů, legend a léčivé síly rostlin. Více...

Cena s DPH358,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 358,00 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN9788090662919

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Jsem součástí lesa -- Etnobotanik, kulturní antropolog a

 Související produkty

Podrobný popis Jsem součástí lesa -- Etnobotanik, kulturní antropolog a "šaman" vypráví o svém životě

Kulturní antropolog a etnobotanik živě a poutavě vypráví o svém životě - dětství v poválečném Německu, emigraci do Ameriky, studiu a akademické kariéře. Tu mění za život v přírodě - cestuje s čejenskými indiány, pobývá a medituje se sádhuy v Indii, pracuje se sedláky v Emmentalu, je zahradníkem ve Švýcarsku ve venkovské komunitě. A všude se setkává s osobnostmi, které mu ukazují vstup do jiného světa - světa mýtů, legend a léčivé síly rostlin.

Wolf-Dieter Storl, známý svým blízkým, hlubokým a inspirativním vztahem k přírodě, živě a poutavě vypráví o svém životě - útlém dětství v poválečném Německu, emigraci do Ameriky, studiu a akademické kariéře. Tu mění za život v přírodě - cestuje s čejenskými indiány, pobývá a medituje se sádhuy v Indii, pracuje se sedláky v Emmentalu, je zahradníkem ve Švýcarsku ve venkovské komunitě. A všude se setkává s osobnostmi, které mu ukazují vstup do jiného světa - světa mýtů, legend a léčivé síly rostlin. Celým vyprávěním se prolíná hluboké pochopení přírody a znalosti lidového léčitelství.

Wolf-Dieter Storl (nar. 1943) Kulturní antropolog a etnobotanik. Vyučoval dvacet let na různých univerzitách v USA, Indii a Evropě. Autor více než 20 knih, z nichž česky vyšly - Magické rostliny Keltů, Zahrada jako mikrokosmos, Šamanské techniky a rituály, Léčivé a kouzelné byliny mezi dveřmi a brankou, Přírodní léčba boreliozy, Čarovná moc rostlin, Bylinářské tradice moudrých žen a mužů aj. Žije se svou rodinou na samotě v Allgäu v alpském podhůří v jižním Německu. (etnobotanik, kulturní antropolog a "šaman" vypráví o svém životě)

Nakladatelství: » Kořeny

Médium / forma: Tištěná kniha

Rok vydání: 2016

Počet stran: 251

Rozměr: 21 cm

Úprava: 16 nečíslovaných stran obrazových příloh: ilustrace (některé barevné), portréty

Vydání: 1. vydání

Spolupracovali: z německého originálu Ich bin ein Teil des Waldes ... přeložila Gertruda Kocourková

Jazyk: česky

Vazba: kniha, brožovaná vazba

Datum vydání: 06.12.2016

ISBN: 9788090662919

EAN: 9788090662919

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky