Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Lymfatická masáž: Seitai Shiatsu, baňkování a Kua-Ša

kniha

Má-li váš imunitní systém dobře fungovat, musí být zdravý lymfatický systém. Tato kniha přináší detailní informace o zásadách a praktikování technik východoasijské medicíny, které vitalizují a uvádějí do pohybu lymfatický systém, aby váš imunitní systém pracoval na optimální úrovni. Tyto techniky zahrnují shiatsu, terapii baňkování a čínskou metodu kua-ša. Více...

Novinka

Cena s DPH438,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 438,00 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN9788076510531

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Lymfatická masáž: Seitai Shiatsu, baňkování a Kua-Ša

 Související produkty

Podrobný popis Lymfatická masáž: Seitai Shiatsu, baňkování a Kua-Ša

Má-li váš imunitní systém dobře fungovat, musí být zdravý lymfatický systém. Tato kniha přináší detailní informace o zásadách a praktikování technik východoasijské medicíny, které vitalizují a uvádějí do pohybu lymfatický systém, aby váš imunitní systém pracoval na optimální úrovni. Tyto techniky zahrnují shiatsu, terapii baňkování a čínskou metodu kua-ša.

Kniha mimo jiné upozorňuje na význam předstěry (lat. omentum, vrstva pobřišnice, která obklopuje břišní orgány) a popisuje dynamické fyziologické atributy této převážně přehlížené části lidské anatomie. Autor na podkladě mnohaletých praktických zkušeností z oborů východoasijské a integrativní medicíny obratně staví most mezi západními teoriemi imunitního systému a asijským bodyworkem s jeho důrazem na léčbu břišní krajiny. Tato učebnice bude zdrojem novátorského a podnětného vedení pro studenty i praktikanty, kteří pracují s asijskými léčebnými metodami a technikami lymfatické masáže.

Autor: Gold, Richard

Nakladatel: Fontána

EAN: 9788076510531

ISBN: 978-80-7651-053-1

Rok a měsíc vydání: 2022/12

Počet stran: 182

Typ, vazba: Kniha, paperback

Formát, hmotnost: 175 × 482 mm, 290 g

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval