Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Pět domácích prostředků nahradí celou drogerii

kniha

Většina z nás má doma 40 až 60 různých drogistických výrobků, jako jsou například čisticí prostředky, krémy a deodoranty, které mohou být neekologické, obsahovat zdraví škodlivé látky, a přitom je lze téměř vždy bez potíží nahradit přijatelnějšími výrobky. V této knize vám chceme ukázat, jak namísto většiny takových produktů snadno vystačíte s pěti ekologickými a levnými domácími prostředky. Více...

Cena s DPH298,00 Kč
Nedostupné
Značka
Knihy
Kód
KN9788090719767

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Pět domácích prostředků nahradí celou drogerii

Podrobný popis Pět domácích prostředků nahradí celou drogerii

Většina z nás má doma 40 až 60 různých drogistických výrobků, jako jsou například čisticí prostředky, krémy a deodoranty, které mohou být neekologické, obsahovat zdraví škodlivé látky, a přitom je lze téměř vždy bez potíží nahradit přijatelnějšími výrobky. V této knize vám chceme ukázat, jak namísto většiny takových produktů snadno vystačíte s pěti ekologickými a levnými domácími prostředky.

Jedlá soda, prací soda, ocet, kyselina citronová a jádrové mýdlo jsou totiž ve většině případů dostačující a samostatně nebo v různých kombinacích jsou většinou naprosto stejně účinné jako propagované komerční produkty.

Pět domácích prostředků nahradí celou drogerii

Zkuste to zvládnout sami! Více než 300 návodů a 33 receptů, které ušetří vaše peníze i životní prostředí.

Vlastnoručně vyrobená kosmetika a přípravky do domácnosti jsou zdravější!

Sami rozhodujete o tom, co budou vaše produkty obsahovat, a můžete si je přizpůsobit na míru bez použití alergenů a hormonálně aktivních látek.

Domácí přípravky jsou šetrnější k životnímu prostředí!

Použité prostředky jsou buď přírodního původu, nebo se biologicky snadno rozloží. Navíc se obejdete bez zbytečných obalů, které by skončily v odpadu.

Vlastnoruční výroba šetří peníze!

Deodorant pro celou rodinu za pár korun? Prací prostředek za zlomek toho, co byste za něj zaplatili v supermarketu? Tato kniha vám ukáže, jak na to.

Domácí výroba je zábavná!

Objevte jednodušší životní styl, který méně zatěžuje životní prostředí, naučte se žít a nakupovat svobodně a experimentujte s recepty v této knize!

Nechte se inspirovat a udělejte ve své domácnosti něco pro přírodu! I tato kniha je vytištěná na ekologickém recyklovaném papíře s certifikátem FSC.

Recenze knihy na portálu Kultura21, AEM BOOKS, Zdeňka Kudová, Netradičně tradiční; Kultura21 2.recenze, Za listem list, Blog Zdravě jíst, Webmagazin, Klub knihomolů

Autor:

Smarticular.net - Od roku 2014 zveřejňuje tento berlínský portál návody a tipy na jednoduchý a udržitelný život. Namísto pouhého poukazování na problémy, představuje denně nová řešení, recepty a alternativy, díky nimž může být život o něco jednodušší a ekologičtější. Návody a různá řešení se neustále vyvíjejí i díky nesčetným věrným příznivcům, kteří je sami zkoušejí a přinášejí své vlastní zkušenosti.

Hmotnost: 0.36 kg

Jazyk: čeština

Počet stran: 192

Překladatel: Monika Řezníčková

Vazba: Brožovaná

Formát: 149 x 211 mm

ISBN: 978-80-907197-6-7

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval