Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Zdraví v ohrožení, Josef Jonáš a Jiří Kuchař

kniha

Kniha od MUDr. Josefa Jonáše (kromě jiných autora bestsellerů Křížovka života, Tajenky života nebo Detoxikace nebo Jonášova kuchařka pro zdraví) a našeho kmenového autora Jiřího Kuchaře je u nás mimořádným počinem v oblasti zdraví.Ačkoli nás zažité stravovací zvyklosti nebo reklama, zaměřená zejména na těhotné ženy, matky s malými dětmi, mládež, seniory nebo sportovce, přesvědčují o opaku, skutečnost je mnohem horší, než byste očekávali. Více...

Novinka

Cena s DPH249,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 249,00 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Knihy
Kód
KN9788072814640

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Zdraví v ohrožení, Josef Jonáš a Jiří Kuchař

Podrobný popis Zdraví v ohrožení, Josef Jonáš a Jiří Kuchař

Kniha od MUDr. Josefa Jonáše (kromě jiných autora bestsellerů Křížovka života, Tajenky života nebo Detoxikace nebo Jonášova kuchařka pro zdraví) a našeho kmenového autora Jiřího Kuchaře je u nás mimořádným počinem v oblasti zdraví.Ačkoli nás zažité stravovací zvyklosti nebo reklama, zaměřená zejména na těhotné ženy, matky s malými dětmi, mládež, seniory nebo sportovce, přesvědčují o opaku, skutečnost je mnohem horší, než byste očekávali.

Tato kniha přináší velmi hořkou pravdu o průmyslově vyráběném rafinovaném cukru. Je určena lidem, kteří chtějí poznat všechny neblahé důsledky jeho konzumace, zbavit se svojí závislosti na něm a doslova tak zachránit svoje ohrožené zdraví. Stejně tak je velmi užitečná pro nemocné i lidi, jenž po léta bezúspěšně bojují s nadváhou a únavou. Na základě desítek vědeckých studií z celého světa a dlouholeté bohaté praxe MUDr. Josefa Jonáše ukazuje, že rafinovaný cukr je viníkem celé řady problémů, od akné, zubního kazu, cukrovky, ztučnění jater, infarktu myokardu, gynekologických potíží a osteoporózy až po nádorová onemocnění a mozková poškození, včetně chronického nedostatku vitaminů a důležitých minerálů. Vedle varování nabízí především řešení, jak se zbavit cukerné závislosti a jak lze průmyslový cukr v jídelníčku nahradit. Nepochybně budete překvapeni bohatostí přírodních látek, které vám mohou posloužit jako cenná životní inspirace. Tato mimořádná a svého druhu naprosto ojedinělá publikace přináší i jednoduchá a přitom účinná stravovací doporučení, která mohou netušeným způsobem upevnit vaše zdraví.

Vydáno: 2013, Eminent

1. vydání originálu: 2013

Počet stran: 239

Jazyk vydání: český

Vazba knihy: pevná / vázaná

ISBN: 978-80-7281-464-0

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval