Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Flannel Flower, květová esence 30 ml

doplněk stravy

Značka Australian BUSH FLOWER Essences – australské květové esence odkazuje na možnost znovunalezení směru života, navrátíme-li se blíže k přírodě. Výroba probíhá velmi šetrným a ekologickým způsobem, aby se životní energie rostlin co nejlépe přenesla do květové esence (australské esence). Více...

Cena s DPH355,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 293,39 Kč

Dostupnost: skladem < 5 ks

Značka
Australian BUSH FLOWER Essences
Kód
AKEflannelflower

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Flannel Flower, australská květová esence 30 ml

 Související produkty

Podrobný popis Flannel Flower, květová esence 30 ml

Značka Australian BUSH FLOWER Essences – australské květové esence odkazuje na možnost znovunalezení směru života, navrátíme-li se blíže k přírodě. Výroba probíhá velmi šetrným a ekologickým způsobem, aby se životní energie rostlin co nejlépe přenesla do květové esence (australské esence).

Flannel Flower /flanelová květina/ (Actinotus helianthi). Esence z ní je pro lidi, kterým není příjemný fyzický kontakt a dotýkání. Často mají potíže s udržením své vlastní osobní hranice (dodržují ji až moc). Je určena především mužům, jimž přináší měkkost, něhu a citlivost při doteku. Napomáhá člověku důvěřovat a vyjádřit, zvláště slovně, jeho vnitřní city -vnímání. Přináší radost do fyzického vyjádření jak mužům, tak i ženám.

V TČM zpevňuje duši PO - umožňuje důvěru a otevřenost, vyjadřovat city, jemnost a citlivost při dotyku.

Užívání : 2x denně (ráno a večer) 7 kapek esence pod jazyk nebo ve sklence vody. Květové esence se mohou aplikovat i vně na postižená místa nebo do koupelí.

Obsah: 30 ml

Složení: květová voda 20 ml, alkohol 10 ml, (12,5% alkoholu).

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky