Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Maitake-MRL BIO mycélium/biomasa 250 g

doplněk stravy

Balení obsahuje 250 g jemně mleté BIO biomasy sestávající ze zárodků plodnic (primordia) a podhoubí (mycelia) houby: Grifola frondosa, trsnatec lupenitý. Biomasa BIO má oproti extraktům výhodu, že v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě, a je dále umocněn využitím i jejího enzymaticky aktivního podhoubí. Více...

Cena s DPH2 390,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 2 133,93 Kč

Dostupnost: skladem > 5 ks

Značka
Mycology Research Laboratories - MRL
Kód
MRLmaitake250BIO
Originální název
BIO Grifola frondosa, trsnatec lupenitý

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

 Související produkty

Maitake-MRL BIO mycélium/biomasa 100 g
doplněk stravy

  • Doporučujeme
1 290,00 Kč Koupit
  • Originální název: BIO Grifola frondosa, trsnatec lupenitý
  • Kód: MRLmaitake100BIO

Maitake-MRL mycélium/tablety 90 tbl.
doplněk stravy

599,00 Kč Koupit
  • Originální název: Grifola frondosa, trsnatec lupenitý
  • Kód: MRLmaitake

PE taška MRL modrá 200 × 300 mm
taška

3,00 Kč Koupit
  • Kód: TaskamodraMRL

Podrobný popis Maitake-MRL BIO mycélium/biomasa 250 g

Balení obsahuje 250 g jemně mleté BIO biomasy sestávající ze zárodků plodnic (primordia) a podhoubí (mycelia) houby: Grifola frondosa, trsnatec lupenitý. Biomasa BIO má oproti extraktům výhodu, že v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě, a je dále umocněn využitím i jejího enzymaticky aktivního podhoubí.

BIO přípravek MRL na bázi houbové biomasy pěstované na autoklávem sterilizovaném substrátu při nekompromisním dodržování podmínek, které bývají požadovány při výrobě léčiv. Výsledkem je standardizovaná biomasa, u které patentovaný kultivační proces zajišťuje, že není kontaminována jinými houbami či plísněmi, a že nejsou přítomny pesticidy.

Maitake-MRL BIO - trsnatec lupenitý je jedlá houba, která paraziticky roste u báze kmenů dubů, kde vytváří mohutné trsy, složené z velkého počtu větví a větviček, které při pohledu shora tvoří soustředné kruhy. V japonštině se jmenuje maitake, "tančící houba". Někteří říkají, že se tak jmenuje proto, že ve starověku její nálezce vždy radostí tančil, protože se její hmotnost vyvažovala stříbrem. Podle jiných názorů se tak jmenuje, protože plodnice k sobě velmi těsně přiléhají a překrývají jedna druhou a připomínají tak roj motýlů v divokém tanci. Domovinou maitake je severovýchodní Japonsko a Severní Amerika.

U popisů bylinných doplňků stravy bohužel nenaleznete podrobnosti týkající se případných možností jejich podpůrného využití v rámci celostních přístupů k podpoře organismu. Prodejcům sdělování těchto informací vícenásobně zakazuje nejen unijní, ale i česká legislativa, aniž by však pro poučení a blaho občanů zabezpečila náhradní informační kanál. Nezbývá nám, než Vás odkázat na jiné zdroje, jako jsou např. specializovaní výživoví poradci, knihy, časopisy, databáze vědeckých článků a důvěryhodné stránky na internetu.

Obchodní balení obsahuje 250 g BIO prášku - jemně mleté BIO biomasy (mycelia i primordia) příslušné houby. Doporučené denní dávkování 1 - 3 g denně alespoň s půlhodinovým odstupem od jídla. Při uvedném dávkování vystačí jedno balení BIO biomsy přibližně na 4 měsíce. Každé balení BIO biomasy á 250g obsahuje dávkovací lžičku, která zarovnaná odměřuje 2 g biomasy.

Navštivte stránky věnované houbové výživě www.houbovavyziva.cz

Datum Minimální trvanlivost do: vyznačeno na obalu.

Složení: 250 g BIO trsnatce lupenitého (biomasa): viz Etiketa.

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Odkazy

Etiketa

Etiketa