Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Polyporus-MRL mycélium/tablety 90 tbl.

doplněk stravy

Balení obsahuje 90 tablet. Každá tableta obsahuje 500 mg biomasy zárodků plodnic (primordia) a podhoubí (mycélia) houby: Polyporus umbellatus, choroš oříš, zhuling. Biomasa má oproti extraktům výhodu, že v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě, a je dále umocněn využitím i jejího enzymaticky aktivního podhoubí. Více...

Cena s DPH599,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 534,82 Kč

Dostupnost: skladem > 5 ks

Značka
Mycology Research Laboratories - MRL
Kód
MRLpoly
Originální název
Polyporus umbellatus, choroš oříš, zhuling

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

 Související produkty

Polyporus-MRL BIO mycélium/biomasa 100 g
doplněk stravy

  • Originální název: BIO Polyporus umbellatus, choroš oříš, zhuling
  • Kód: MRLpoly100BIO

Polyporus-MRL BIO mycélium/biomasa 250 g
doplněk stravy

  • Originální název: BIO Polyporus umbellatus, choroš oříš, zhuling
  • Kód: MRLpoly250BIO

BMW5.9 - zhulingtang - pian/tablety
doplněk stravy

359,00 Kč Koupit
  • Originální název: zhulingtang
  • Kód: 1459042
  • Abecední kód: BMW5.9

PE taška MRL modrá 200 × 300 mm
taška

3,00 Kč Koupit
  • Kód: TaskamodraMRL

Podrobný popis Polyporus-MRL mycélium/tablety 90 tbl.

Balení obsahuje 90 tablet. Každá tableta obsahuje 500 mg biomasy zárodků plodnic (primordia) a podhoubí (mycélia) houby: Polyporus umbellatus, choroš oříš, zhuling. Biomasa má oproti extraktům výhodu, že v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě, a je dále umocněn využitím i jejího enzymaticky aktivního podhoubí.

Přípravek MRL na bázi houbové biomasy pěstované na autoklávem sterilizovaném substrátu při nekompromisním dodržování podmínek, které bývají požadovány při výrobě léčiv. Výsledkem je standardizovaná biomasa, u které patentovaný kultivační proces zajišťuje, že není kontaminována jinými houbami či plísněmi, a že nejsou přítomny pesticidy.

Choroš oříš je jedlá houba, která roste paraziticky na starých listnatých stromech, nebo také u pařezů - hlavně buků, javorů a dubů. Plodnice se podobají mořské mycí houbě a větví se do mnoha malých nožek zakončených malými okrouhlými kloboučky ve tvaru deštníčků.

U popisů bylinných doplňků stravy bohužel nenaleznete podrobnosti týkající se případných možností jejich podpůrného využití v rámci celostních přístupů k podpoře organismu. Prodejcům sdělování těchto informací vícenásobně zakazuje nejen unijní, ale i česká legislativa, aniž by však pro poučení a blaho občanů zabezpečila náhradní informační kanál. Nezbývá nám, než Vás odkázat na jiné zdroje, jako jsou např. specializovaní výživoví poradci, knihy, časopisy, databáze vědeckých článků a důvěryhodné stránky na internetu.

Doporučené dávkování 2-6 tablet denně zapít dostatečným množstvím vlažné vody s alespoň půlhodinovým odstupem od jídla. Při uvedeném dávkování vystačí balení přibližně na jeden měsíc.

Navštivte stránky věnované houbové výživě www.houbovavyziva.cz

Datum Minimální trvanlivost do: vyznačeno na obalu.

Složení jedné tablety á 750 mg (90ks v balení) : viz Etiketa.

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Odkazy

Etiketa

Etiketa