Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Čokoláda bílá 40% s guaranou, 45 g

čokoláda

Ve spolupráci s firmou GUARANAPLUS jsme vytvořili kolekci čokolád s guaranou.
Tentokrát jsme snoubili chuť čokolády a „zázračné“ rostliny z brazilského pralesa – guarany. Více...

Cena s DPH79,00 Kč
Značka
František Bačík
Kód
FBCBG40

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Čokoláda bílá 40%  s guaranou, 45 g

 Alternativní produkty

Podrobný popis Čokoláda bílá 40% s guaranou, 45 g

Spojením čokolády z Hané a guarany vznikly originální čokolády lahodných chutí.

Tyto čokolády výrobce doporučuje studentům, řidičům a všem, kdo mají duševně náročnou práci. Doporučuje je i osobám, jež se věnují sportu, případně mají jinou fyzickou zátěž.

Bílá čokoláda obsahuje 40% kakaového másla, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Panela je ztuhlá třtinová šťáva v bio kvalitě, která není rafinovaná a přirozeně obsahuje melasu, která ji dává lehce medovou příchuť.

Bílá čokoláda s guaranou je velmi jemná čokoláda lahodné chuti. Tato čokoláda je vhodná i pro děti, je sladká s příjemným podtónem chuti guarany.

Vyzkoušejte naši bílou čokoládu, nechte ji rozpustit na jazyku a Vaše chuťové buňky objeví zcela novou chuť bílé čokolády s jedinečným aroma.

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.

Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela, guarana

Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje LEPEK.

Hmotnost: 45g

Vyrobeno v ČR.

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme:

Zatím nikdo nehlasoval