Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Kuzu škrob prášek 100 g

škrob

Kuzu (kudzu) je tradiční japonský produkt. Pro velký obsah kvalitního škrobu se kuzu používá hlavně jako zahušťovadlo. Kuzu v prášku oceníte zejména kvůli tomu, že je připraveno k rychlému použití a nemusíte rozbíjet malé hrudky.

Kuzu škrob prášek 100 g - Podrobná charakteristika
Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata - vinný keř, který původem pochází z Japonska. Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci. Více...

Cena s DPH207,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 184,82 Kč

Dostupnost: skladem > 5 ks

Značka
Country Life
Kód
CF472003

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Kuzu škrob prášek 100 g

 Související produkty

Kuzu škrob kousky 100 g MUSO
škrob

  • Novinka
203,00 Kč Koupit
  • Kód: CF473010

Podrobný popis Kuzu škrob prášek 100 g

Kuzu (kudzu) je tradiční japonský produkt. Pro velký obsah kvalitního škrobu se kuzu používá hlavně jako zahušťovadlo. Kuzu v prášku oceníte zejména kvůli tomu, že je připraveno k rychlému použití a nemusíte rozbíjet malé hrudky.

Kuzu škrob prášek 100 g - Podrobná charakteristika

Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata - vinný keř, který původem pochází z Japonska. Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci.

Složení:

100% kuzu, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Návod k přípravě:

Na jeden šálek tekutiny asi 1–2 lžičky kuzu prášek, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni dokud nezprůhlední.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1440 kJ / 339 kcal
Tuky:0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny:0,0 g
Sacharidy:84,1 g
z toho cukry:0,0 g
Vláknina:0,4 g
Bílkoviny:0,0 g
Sůl:0,0 g

Skladování: Skladujte v suchu.

Legislativní zařazení: Škrob

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval